Cervo-Go onderwijs voor volwassenen

Het centrum voor volwassenenonderwijs Cervo-Go is uitgegroeid tot een begrip in de regio Westhoek, Westkust en Middenkust. Met 13 vestigingen en 16 lesplaatsen en met meer dan 4000 cursisten vormen we een dynamisch centrum waar we een waaier aan opleidingen aanbieden. Elk jaar verleggen we als cvo, samen met de cursisten, onze grenzen. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen binnen de economische en culturele samenleving en slagen er in om telkens een gevarieerd en boeiend opleidingsprogramma met tal van nieuwigheden voor te schotelen.

lees meer

In de kijker

Nieuw: Leer Spaans vanop je computer thuis!

Voor het eerst bieden wij de cursus Spaans 1 (beginners) aan onder de formule van het 'gecombineerd onderwijs'.  Dit betekent dat 50% van de cursus gegeven wordt in contactlessen op de campus en 50% van de cursus via afstandsonderwijs op het online leerplatform wordt aangeboden.  Dat houdt in dat u dus zelf kunt kiezen waar en wanneer u aan de lessen deelneemt.  

Word metselaar in 2 jaar

De arbeidsmarkt schreeuwt al langer om geschoolde bouwvakkers. Elk jaar blijven honderden vacatures niet ingevuld omdat men te weinig geschoold personeel vindt op de arbeidsmarkt. Droomt u er jaren van om de carrière uit te bouwen in de bouwsector, dan is de opleiding mestselaar ongetwijfeld een juiste keuze. Ook voor wie thuis zelfstandig verbouwingswerken wil uitvoeren is deze opleiding een aanrader.  

Wie 2 avonden les volgt per week, kan zijn certificaat van metselaar behalen in slechts 2 jaar tijd!

ZELF GEMAAKT! - Modetentoonstelling

In de cursus Kinder- en tienerkleding werden dit jaar weer verbluffend mooie stuks gemaakt.  Met veel enthousiasme, ijver en vooral veel liefde zetten de cursisten het ene na het andere lapje stof om in beeldige kleding voor hun kinderen en kleinkinderen.  Ook de liefhebbers uit de opleiding Dameskleding mochten hun creativiteit flink de vrije loop laten op het kleinere formaat en leverden stuk voor stuk prachtwerk.  Stoffenwinkel Meky Shop in Diksmuide opende gastvrij de deuren voor de tijdelijke tentoonstelling ‘Zelf Gemaakt!’  Nog tot 21 juni kan je gaan kijken naar een greep uit de vele mooie realisaties
kinderkleding!  Ook geïnspireerd?  Op donderdag 13 september start een nieuwe lessenreeks kinder- en tienerkleding in Diksmuide. Klik verder voor meer info.

Nieuw: naaicursus voor tieners

Je hebt creativiteit in overvloed en je zou graag je kleerkast aanvullen met zelfgemaakte kleding? Kom dan zeker naar de naailessen voor tieners! In een gezellige en ontspannen sfeer leer je stap voor stap je hippe eigentijdse kleding maken.'  Naaimachines, kniptafels, strijkijzers, overlockmachines en recente modeboeken zijn aanwezig. 

Leeftijd: vanaf 16 jaar of 15 jaar en in het 3de middelbaar zitten

Wanneer: elke zaterdagnamiddag in De Panne, elke woensdagnamiddag in Popering van 13:30 tot 16:45 (niet tijdens de schoolvakanties) van 15 september 2018  tot  1 juni 2019

Waar: De Panne, Cervo-Go,  Sint-Elisabethlaan 6 & Poperinge, Cervo-Go, Vroonhof 6

Prijs : € 180 + € 19 cursusmateriaal

Russisch… misschien wel úw nieuwe passie?

Een taalopleiding op maat: intensief, communicatief en doelgericht.     Давайте!

Kies voor een actieve taaltraining met persoonlijke begeleiding. Al wat voorkennis? Niet getreurd. Met onze aanpak leert iedere deelnemer bij. We spelen in op uw vragen en interesses. Deze korte opleiding loopt van 10 september tot 14 januari op maandagavond en gaat door op de campus van Atheneum De Vierboete te NIEUWPOORT waar Cervo GO de avondlessen verzorgt. Welkom vanaf maandag 10 september van 18u30 tot 21u45!

Koken voor sporters met chef-kok van Lotto Soudal

Ook indien je als recreatieve sporter maximaal drie uur per week sport heeft je lichaam nood aan de gezonde voeding. Deze bevat voldoende energie, koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen.  Deze opleiding wordt gegeven door onze lesgever Carol De Dobbelaere, tevens reeds 8 seizoenen chef-kok van de wielerploeg Lotto Soudal.

cvo Cervo-Go blijft een begrip in het onderwijslandschap!

cvo Cervo Go houdt de vinger aan de pols en geeft cursisten de kans om nieuwe opleidingen te volgen. Integratie van nieuwe media wordt in zowat alle opleidingen toegepast. Onlangs maakten de cursisten Digitale Fotografie o.l.v. lesgever Alain Deuerinckx een Time Lapse van de tentopbouw n.a.v. het muziekfestival 'Festival Aan Zee' in De Panne.
 
Meer info omtrent deze cursus en aankomende cursussen voor het nieuwe schooljaar vind je terug op deze website. Inschrijven15 mei!

Sectoren

De digitale trein gemist? Wij houden de vinger aan de digitale pols.

Computer

Uw uiterlijk is primordiaal? Van kop tot teen dompelen we u onder in een universum waar looks en stijl de sleutelwoorden zijn.

Kapper

Volg de professionele opleiding medisch pedicure en ontdek de vele mogelijkheden voor een succesvolle carrière als voetverzorger.

Medische pedicure

Behaal uw diploma secundair onderwijs in 1 jaar tijd met onze opleiding Polyvalent verkoper, in AFSTANDSONDERWIJS. Behaal het attest bedrijfsbeheer in 5 maanden in GECOMBINEERD ONDERWIJS.

Handel

Uzelf onderscheiden van de massa? Van naaldje tot draadje dompelen we u onder in een universum waar mode het sleutelwoord is.

Mode

Vakantie? Zakenreis? Nieuwe culturen? Verruim uw blik op de wereld en volg een taalcursus in het studieniveau dat het best bij u past.

Talen

Een passie voor techniek? Een geboren doe-het-zelver? Leer een vak op maat aan en ontdek hoe u een pak geld kan uitsparen.

Techniek

Een neus voor fijne gerechten? Zin in een smakelijk avontuur? Wij verheffen koken tot kunst en laten u culinair mee proeven.

Voeding

U bent een geboren, creatieve kunstenaar? Wij geven gestalte aan uw stoutste dromen en zetten uw fantasie om in kunstige creaties.

Creatief

Een job in de zorgsector? Dit is werken met HOOFD, HANDEN en HART. Wie sociaal is ingesteld en anderen wil verder helpen vindt ongetwijfeld zijn gading in onze zorgopleidingen Verzorgende of Zorgkundige.

Personenzorg

Een diploma secundair onderwijs binnen handbereik in 1 jaar tijd! Heb je geen diploma secundair onderwijs en wil je dit alsnog behalen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In Ieper en De Panne bieden wij verschillende trajecten aan onder de noemer van het Tweedekansonderwijs.

Tweedekansonderwijs algemene vorming

Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding