Week van de Smaak

De hotelafdeling in Ieper gaf n.a.v. de 'Week van de Smaak' het beste van zichzelf. Onder leiding van chef-kok Philippe Vandenbossche toverde een groep enthousiaste aspirant-koks een gastronomisch zesgangendiner tevoorschijn. Een meer dan geslaagde avond!

Sfeerbeeld: 

Week van de Smaak - Ieper

 

Dankzij de chef-koks (Serge Ingouf, Fernand Clessens, Carol de Dobbelaere en Steven Wallyn) en de aspirant-koks van de hotelafdeling van De Panne werd de 'Week van de Smaak' een voltreffer van formaat!

Sfeerbeeld:

Week van de Smaak - De Panne 


De hotelafdeling in Poperinge o.l.v. chef-kok Johan Pattou sloot de 'Week van de Smaak' af. Een handvol ex-cursisten zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep. Ook in Poperinge kon men terugblikken op een zeer geslaagde, gastronomische avond.

Sfeerbeelden: 

Week van de smaak - Poperinge


Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding