Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Computer

ICT en administratie

Behaal nu uw diploma secundair onderwijs in 1 jaar tijd!

Beroep met toekomst!

Wordt u de nieuwe creatieve duizendpoot op het gebied van ICT en administratie waar zoveel ondernemingen naar op zoek zijn?  Dan is de opleiding ICT en administratie de absolute springplank voor een uitdagende job als office assitant of beleidsmedewerker.  In deze opleiding leert u de nodige organisatorische- en ICT-skills waarmee u in zowat elk bedrijf aan de slag kunt.  Op een praktijkgerichte en boeiende manier leren wij u de knepen van het vak en dit in slechts 1 schooljaar tijd.  Indien u de opleiding ICT en administratie combineert met de opleiding algemene vorming, behaalt u nog in hetzelfde schooljaar uw diploma secundair onderwijs.  

Tablets - iPads en Smartphone

Je bent eigenaar van een smartphone en een tablet. Je wenst volop gebruik van te maken van deze nieuwste aanwinst. Je wil dit apparatuur volledig op elkaar en op je eigen leefwereld af stemmen.
Je wil “bij-blijven” in de wereld van digitale communicatie en applicaties. Alle aspecten van digitale communicatie en synchronisatie komen ook in deze cursus aan bod.

Fotografie & Video

We leven in een echte beeldcultuur. Zeker sinds de komst van de digitale camera is de impact van foto’s en beelden op ons dagelijkse leven erg belangrijk. Heb je een digitale fotocamera aangekocht en wil je deze optimaal leren benutten? Wil je iedere foto leren omtoveren tot een echt plaatje en vraag je je ook af welke professionele en creatieve technieken goede fotografen gebruiken om tot een mooie compositie te komen? Dan is deze opleiding echt ideaal voor jou!

Cursist aan het woord

Ronny Rigaux, cursist Multimedia 1

Ronny Rigaux, cursist Multimedia 1

"Het werken met de computer is meer dan een hobby geworden, het is bijna een verslaving!"

Lees meer ยป