Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Computer

Microsoft Office Pakket

Kies voor één of meerdere aparte modules uit het Office Pakket

Is je kennis van het alom bekende Microsoft Office Pakket aan een opfrisbeurt toe of wil je leren werken met het totale Office-pakket van Microsoft (Word, Excel, Access, Powerpoint, ...) dan is dit nu de ideale kans. De modules kunnen apart gevolgd worden, maar evenzo kan je kiezen om het ganse pakket te volgen. Je kan met andere woorden je Office pakket samenstellen volgens je eigen noden. De cursussen gaan allemaal door in Diksmuide en lopen gemiddeld over een aantal weken. Klik op 'Toon alle opleidingen' om alle mogelijk te volgen cursussen te ontdekken.

 

Allround Office Medewerker

Beroep met toekomst!

Wordt u de nieuwe creatieve duizendpoot op het gebied van ICT en administratie waar zoveel ondernemingen naar op zoek zijn?  Dan is de opleiding ICT en administratie de absolute springplank voor een uitdagende job als Office medewerker of beleidsmedewerker.  Verhoog je kansen op de arbeidsmarkt met dit opleidingstraject.  U leert de nodige organisatorische- en ICT-skills waarmee u in zowat elk bedrijf aan de slag kunt.  Op een praktijkgerichte en boeiende manier leren wij u de knepen van het vak. Het traject bestaat uit het volgen van het ganse ICT-pakket. (zie rubriek hierboven) Wie het traject wenst te volgen, kan het best contact opnemen met het secretariaat in De Panne op het nummer 058 41 51 61  of via info@cervogo.be

Er bestaat tevens de mogelijkheid om de modules apart te volgen.

Klik hier voor alle info!

Maak en Programmeer zelf je Robot.

Maak zelf een echte robot, programmeer z'n beweginen en bedenk spannende avonturen! Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan zeker verder en ontdek wat er allemaal aan bod komt in deze cursus!

 

 

Algemene basiskennis

Hoe meer onze maatschappij afhankelijk wordt van computers, hoe meer nood er is aan onderlegde computertechneuten. De opleiding gebruik en onderhoud PC bestaat uit diverse modules:

  • Aan de slag met PC & Internet
  • Windows 10/EHBO
  • Leren werken met de MAC
  • Creatief en alledaags computergebruik
  • Informatica voor de HORECA
  • Cloud en gratis Apps

Webdesign (Gecombineerd Onderwijs)

Internet is niet meer los te koppelen van webpagina's en websites. Bedrijven, maar ook meer en meer particulieren en verenigingen hebben tegenwoordig een eigen webpagina. Het is een ideaal medium geworden om kennis en kunde te delen. Bij cvo Cervo-Go worden regelmatig cursussen webontwikkeling aangeboden zoals DRUPAL en PHP. Deze cursus wordt voor een stuk via gecombineerd onderwijs gegeven. In totaal zijn er 8 contactmomenten en 3 afstandslessen

Apple

De cursus Apple focust vooral op het gebruik van het Mac besturingssysteem. Degene die de Mac al gebruiken voor basisdoeleinden zullen hun kennis en vaardigheden aanzienlijk vergroten tijdens deze Mac cursus. De opleiding Apple bestaat uit diverse modules.

Office

Wie bieden een ruim aanbod aan cursussen Office, voor beginners en gevorderden. Klik op de link voor de curus waar u zich voor wenst in te schrijven:

WORD & EXCEL voor GEVORDERDEN - ACCESS - POWERPOINT & PUBLISHER

De basisfuncties van OFFICE 365 wordt ook als één pakket aangeboden en maakt ook deel uit van de opleiding 'Allround Office Medewerker'. Zie link onder foto 'Toon alle opleidingen'.

Tablets - iPads en Smartphone

Je bent eigenaar van een smartphone en een tablet. Je wenst volop gebruik van te maken van deze nieuwste aanwinst. Je wil dit apparatuur volledig op elkaar en op je eigen leefwereld af stemmen.
Je wil “bij-blijven” in de wereld van digitale communicatie en applicaties. Alle aspecten van digitale communicatie en synchronisatie komen ook in deze cursus aan bod.

ICT educatief

De cursussen onder deze categorie zijn voor leerkrachten secundair-,basis- en volwassenenonderwijs.  In deze cursus leert u hoe u uw lesgebeuren en lesadministratie een andere dimensie kunt geven. 

Ook voor de medewerkers van de onderwijssecretariaten voorzien wij aangepaste cursussen.  

Grafisch ontwerp

Reclame maakt deel uit van ons dagelijkse leven. Grafisch vormgeving vormt daarbij het sleutelwoord. In deze praktijkgerichte opleiding leert je dan ook onder leiding van deskundige docenten werken met gebruiksvriendelijke, grafische softwarepakketten.

Fotografie & Video

We leven in een echte beeldcultuur. Zeker sinds de komst van de digitale camera is de impact van foto’s en beelden op ons dagelijkse leven erg belangrijk. Heb je een digitale fotocamera aangekocht en wil je deze optimaal leren benutten? Wil je iedere foto leren omtoveren tot een echt plaatje en vraag je je ook af welke professionele en creatieve technieken goede fotografen gebruiken om tot een mooie compositie te komen? Dan is deze opleiding echt ideaal voor jou!

Internet

Internet kent vele interessante toepassingen, de leerstof van deze cursus beperkt zich dan ook niet tot slechts één Internettoepassing. Internet wordt hier benaderd vanuit een reeds grondige voorkennis. Doordat we inspelen op de snel evoluerende internetmarkt worden heel specifieke internettoepassingen in de kijker geplaatst.

 

ICT & Administratie

Beroep met toekomst!

Wordt u de nieuwe creatieve duizendpoot op het gebied van ICT en administratie waar zoveel ondernemingen naar op zoek zijn?  Dan is de opleiding ICT en administratie de absolute springplank voor een uitdagende job als office assitant of beleidsmedewerker.  In deze opleiding leert u de nodige organisatorische- en ICT-skills waarmee u in zowat elk bedrijf aan de slag kunt.  Op een praktijkgerichte en boeiende manier leren wij u de knepen van het vak.  

Behaal nu uw diploma secundair onderwijs in 1 jaar tijd en verzeker u van een beroep met toekomst!

Cursist aan het woord

Ludo Deridder - cursist multimedia

Ludo Deridder - cursist multimedia

Ik vind het ontzettend belangrijk om blijvend te investeren in kennis, ook al ben ik reeds gepensioneerd. ”

Lees meer ยป