Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Computer

Microsoft Office Pakket

Kies voor één of meerdere aparte modules uit het Office Pakket

Is je kennis van het alom bekende Microsoft Office Pakket aan een opfrisbeurt toe of wil je leren werken met het totale Office-pakket van Microsoft (Word, Excel, Access, Powerpoint, ...) dan is dit nu de ideale kans. De modules kunnen apart gevolgd worden, maar evenzo kan je kiezen om het ganse pakket te volgen. Je kan met andere woorden je Office pakket samenstellen volgens je eigen noden. De cursussen gaan allemaal door in Diksmuide en lopen gemiddeld over een aantal weken. Klik op 'Toon alle opleidingen' om alle mogelijk te volgen cursussen te ontdekken.

 

Allround Office Medewerker

Beroep met toekomst!

Wordt u de nieuwe creatieve duizendpoot op het gebied van ICT en administratie waar zoveel ondernemingen naar op zoek zijn?  Dan is de opleiding ICT en administratie de absolute springplank voor een uitdagende job als Office medewerker of beleidsmedewerker.  Verhoog je kansen op de arbeidsmarkt met dit opleidingstraject.  U leert de nodige organisatorische- en ICT-skills waarmee u in zowat elk bedrijf aan de slag kunt.  Op een praktijkgerichte en boeiende manier leren wij u de knepen van het vak. Het traject bestaat uit het volgen van het ganse ICT-pakket. (zie rubriek hierboven) Wie het traject wenst te volgen, kan het best contact opnemen met het secretariaat in De Panne op het nummer 058 41 51 61  of via info@cervogo.be

Er bestaat tevens de mogelijkheid om de modules apart te volgen.

Klik hier voor alle info!

Maak en Programmeer zelf je Robot.

Maak zelf een echte robot, programmeer z'n beweginen en bedenk spannende avonturen! Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan zeker verder en ontdek wat er allemaal aan bod komt in deze cursus!

 

 

ICT & Administratie

Beroep met toekomst!

Wordt u de nieuwe creatieve duizendpoot op het gebied van ICT en administratie waar zoveel ondernemingen naar op zoek zijn?  Dan is de opleiding ICT en administratie de absolute springplank voor een uitdagende job als office assitant of beleidsmedewerker.  In deze opleiding leert u de nodige organisatorische- en ICT-skills waarmee u in zowat elk bedrijf aan de slag kunt.  Op een praktijkgerichte en boeiende manier leren wij u de knepen van het vak.  

Behaal nu uw diploma secundair onderwijs in 1 jaar tijd en verzeker u van een beroep met toekomst!

Cursist aan het woord

Francine Declercq, cursiste digitale fotografie 2

Francine Declercq, cursiste digitale fotografie 2

"De lessen digitale fotografie zijn voor mij een openbaring! De tijd dat ik volautomatisch een camera hanteerde, behoort al lang tot het verleden!"

Lees meer ยป