Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Computer

ICT & Administratie

ICT en administratie

Behaal nu uw diploma secundair onderwijs in 1 jaar tijd!

Beroep met toekomst!

In deze opleiding leert u alle ICT-vaardigheden voor administratieve toepassingen, in het bijzonder op het vlak van contentcreatie, communicatie en informatiemanagement.  Deze opleiding is de ideale springplank voor een carrière als office assistent of beleidsmedewerker.  

In slechts 1 schooljaar leert u de knepen van office organization die absoluut nodig zijn voor een efficiënt administratief beheer in een goed georganiseerde werkplek. U leert alles over het beheren, organiseren en delen van bestanden en gegevens.  U komt alles te weten over verschillende ICT-tools om te communiceren en afspraken te plannen.  U leert een verscheidenheid aan digitale context creëren.   

Veiligheid en probleemoplossend vermogen vormen een rode draad doorheen de hele opleiding.   

U hoeft hiervoor ook niet steeds naar school te komen, want wij bieden de cursussen deels aan in afstandsonderwijs via de computer thuis.  

De opleiding ICT en administratie kan ook een opstap zijn naar verdere studies in verkoop of management.  

Indien u de opleiding ICT en administratie combineert met de opleiding algemene vorming, behaalt u nog in hetzelfde schooljaar uw diploma secundair onderwijs, erkend door het Departement Onderwijs en Vorming.  

Meer info over deze opleiding

Cursist aan het woord

Francine Declercq, cursiste digitale fotografie 2

Francine Declercq, cursiste digitale fotografie 2

"De lessen digitale fotografie zijn voor mij een openbaring! De tijd dat ik volautomatisch een camera hanteerde, behoort al lang tot het verleden!"

Lees meer ยป