Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Techniek

Auto

Beroep met toekomst!

AUTOMECANICIEN - AUTOTECHNICUS

 

Velen onder ons hebben een passie voor auto's. De snelheid, pk's en mooie carrosserie spreken tot de verbeelding. Wie graag sleutelt aan auto's en van zijn passie zijn beroep wil maken, zit goed met deze opleiding.

Bouw

Beroep met toekomst!

METSELAAR - TEGELZETTER

Goede vaklui zijn erg gegeerd! Dankzij de vele innovaties in de bouwsector en de stijgende concurrentie, kan u zich door kwaliteit en vakmanschap onderscheiden! Uw vakkennis, gecombineerd met respect voor het milieu en aandacht voor ecologie, zorgen dat u een mooie carrière tegemoet gaat!

* Enkel de opleiding metselaar is een beroepsspeciefieke opleiding die in aanmerking komt voor Tweedekansonderwijs.  De opleiding Tegelzetter komt niet in aanmerking voor Tweedekansonderwijs en het behalen van een diploma secundair onderwijs.  

Elektriciteit

Beroep met toekomst!

ELEKTRICIEN 

Elektriciteit is een complex maar boeiend vakgebied waarin veiligheid de rode draad vormt.  Wij leiden je op tot professioneel vakman.  Dit onder het verplichte veiligheidsaspect (AREI) uit het oog te verliezen uiteraard.

Hout

Beroep met toekomst!

BINNENSCHRIJNWERKER - BUITENSCHRIJNWERKER - MEUBELMAKER

Borrelt u ook van creatief talent en is hout uw geliefd materiaal om gestalte te geven aan uw creaties?  Wij geven de professionele beroepsopleidingen Binnenschrijnwerker, Buitenschrijnwerker en Meubelmaker.  Ook liefhebbers die thuis zelf aan de slag willen met schrijnwerk en eigen meubels willen bouwen of restaureren kunnen bij ons terecht.  

* Enkel de opleidingen binnenschrijnwerker en meubelmaker komen in aanmerking voor het Tweedekansonderwijs en het behalen van een diploma secundair onderwijs. 

Lassen

Beroep met toekomst!

MIG/MAG-LASSER, BMBE-LASSER, TIG-LASSER, HOEKLASSER, CARROSSERIELASSER

De opleidingen lassen bij cvo Cervo-Go (BMBE-, MIG/MAG-, TIG-, carrosserie- en hoeklassen) maken met een aanzienlijk aantal praktijkuren van u een professionele lasser die instaat voor tal van hoogtechnologische lasactiviteiten.
Tijdens de opleiding verwerft u de vaardigheden die u als lasser nodig heeft om aan de slag te kunnen gaan in alle takken van de metaalverwerkende industrie (constructie, centrale verwarming, carrosserie ...).

Cursist aan het woord

Steve Finaut - cursus bouw

Steve Finaut - cursus bouw

“De opleiding bouw geeft me de kans om bij de renovatie van mijn woning mijn eigen stempel te drukken. ”

Lees meer ยป