Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Body & hair

Kapper

Beroep met toekomst!

Het beroep van kapper is een knelpuntberoep.  Met het officiële certificaat van kapper op zak en een gedrevenheid en passie voor haarmode verzekert u zichzelf van een mooie professionele toekomst.  Deze opleiding is intensief en zeer praktijkgericht en ideaal voor wie zich als zelfstandig kapper wil vestigen of als medewerker in een kapsalon aan de slag wil. Tijdens de opleiding worden verschillende technieken aangeleerd.  Ook de laatste nieuwe trends op het gebied van haarmode worden opgevolgd.  Bovendien leert u ook hoe u professioneel met klanten dient om te gaan en hoe u een optimale salonwerking kunt realiseren.  

Gelaatsverzorging

Wilt u meer weten over gezichtsverzorging en een gezond gelaat? Kies dan nu voor de unieke opleiding gezichtsverzorging van cvo Cervo-Go! De opleiding gezichtsverzorging maakt deel uit van de totaalopleiding Schoonheidsspecialist.  

Na het volgen van de opleiding Schoonheidsspecialist kunt u als zelfstandig ondernemer aan de slag (mits u de opleiding Bedrijfsbeheer gevolgd hebt) of in dienstverband aan de slag.  

Cursist aan het woord

Kimberley Laheye, cursiste Haartooi

Kimberley Laheye, cursiste Haartooi

"De opleiding haartooi was voor mij de ideale springplank om mijn eigen zaak uit te bouwen!"

Lees meer ยป