Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Body & hair

Kapper

Beroep met toekomst!

Het beroep van kapper is een knelpuntberoep.  Met het officiële certificaat van kapper op zak en een gedrevenheid en passie voor haarmode verzekert u zichzelf van een mooie professionele toekomst.  Deze opleiding is intensief en zeer praktijkgericht en ideaal voor wie zich als zelfstandig kapper wil vestigen of als medewerker in een kapsalon aan de slag wil. Tijdens de opleiding worden verschillende technieken aangeleerd.  Ook de laatste nieuwe trends op het gebied van haarmode worden opgevolgd.  Bovendien leert u ook hoe u professioneel met klanten dient om te gaan en hoe u een optimale salonwerking kunt realiseren.  

Voetverzorging

Beroep met toekomst!

MEDISCHE PEDICURE (VOETVERZORGER)

Bij cvo Cervo-Go kunt u de professionele opleidingen Voetverzorger en Medische Pedicure volgen.  Onze opleidingen zijn zeer veelzijdig en bieden heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als pedicurist. In de opleidingen leert u in vooral praktische sessies de hygiënisch verantwoorde basisverzorging van de voeten. Op korte tijd leert u voeten te behandelen. Naast de beroepskennis leert u ook klantgericht werken. Na één van onze opleidingen pedicure kan u als zelfstandige, in bijberoep of als werknemer in een instituut aan de slag.  

Voetverzorging (1-jarige opleiding)

Beroep met toekomst!

(Medisch) Pedicure

Bij cvo Cervo-Go kunt u de professionele opleidingen Voetverzorger en Medisch pedicure volgen.  Onze opleidingen zijn zeer veelzijdig en bieden heel wat mogelijkheden voor een succesvolle carrière als pedicurist. In de opleidingen leert u in vooral praktische sessies de hygiënisch verantwoorde basisverzorging van de voeten. Op korte tijd leert u voeten te behandelen. Naast de beroepskennis leert u ook klantgericht werken. Na één van onze opleidingen pedicure kan u als zelfstandige, in bijberoep of als werknemer in een instituut aan de slag.  

Gelaatsverzorging

Wilt u meer weten over gezichtsverzorging en een gezond gelaat? Kies dan nu voor de unieke opleiding gezichtsverzorging van cvo Cervo-Go! De opleiding gezichtsverzorging maakt deel uit van de totaalopleiding Schoonheidsspecialist.  

Na het volgen van de opleiding Schoonheidsspecialist kunt u als zelfstandig ondernemer aan de slag (mits u de opleiding Bedrijfsbeheer gevolgd hebt) of in dienstverband aan de slag.  

Cursist aan het woord

Lynn Lahousse, cursiste Pedicure

Lynn Lahousse, cursiste Pedicure

"Voor het realiseren van mijn droom, pedicure in bijberoep, klopt ik aan bij Cervo-Go!"

Lees meer ยป