Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Body & hair

Voetverzorging

Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger

Als zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger staat u in voor het geven van een basisverzorging en een aanvullende verzorging bij pijn of ongemak bij niet-risicovoeten. U doet dit via allerlei technieken, producten en hulpmiddelen. U behandelt voeten en bent ook een belangrijke schakel in de samenwerking met podologen, artsen, schoonheidsspecialisten, orthopedisch schoentechniekers, verpleegkundigen en mensen werkzaam in de thuiszorg. Als Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger zult u door een juiste verzorging pijn verminderen en vermijden. De Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger beheert zijn praktijk op commercieel gebied. Hij handelt gericht om zijn cliënteel uit te bouwen en te behouden.  Wie nog geen diploma secundair onderwijs heeft kan dit bij cvo Cervo-Go behalen door de opleiding Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger te combineren met de opleiding Algemene Vorming.  Voor meer info klik op Tweedekansonderwijs op deze website.  

Meer info over deze opleiding

Voetverzorger

Deze opleiding Voetverzorger is bedoeld voor iedereen die gezonde voeten wil verwennen en mooier maken. U leert op een professionele manier de teennagels verzorgen. Ook leert u een aantal heerlijke voetbehandelingen. Deze opleiding behandelt de cosmetische pedicure en wordt uitgebreid met een deeltje medische pedicure: het verzorgen van zieke voeten. Wie zich nog verder wil verdiepen in de medische pedicure kan na het slagen voor de opleiding Voetverzorger een specialisatiejaar (Pedicure 3) bijvolgen waarin bijzondere voetverzorginstechnieken aan bod komen.  Na dit specialisatiejaar behaalt u dan het certificaat Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger. Zowel met het certificaat van Voetverzorger als van Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger kunt u als zelfstandig ondernemer aan de slag mits u in het bezit bent van het attest Bedrijfsbheer.  De opleiding Bedrijfsbeheer kunt u eveneens bij cvo Cervo-Go volgend en dit in slechts 5 maanden tijd.   

Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen en is ideaal voor wie op een erg praktijkgerichte manier dit boeiende vak snel in de vingers wil krijgen. 

Meer info over deze opleiding

Cursist aan het woord

Kimberley Laheye, cursiste Haartooi

Kimberley Laheye, cursiste Haartooi

"De opleiding haartooi was voor mij de ideale springplank om mijn eigen zaak uit te bouwen!"

Lees meer ยป