Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Creatief

Fantasiejuwelen

Je eigen sieraden ontwerpen en maken, is helemaal hip en trendy. Het is de favoriete bezigheid van velen onder ons. Met een aantal handige technieken en eenvoudige materialen maak je de mooiste dingen. Ook kan je zelf workshops geven of je eigen juwelen via een webshop aanbieden. Tal van mogelijkheden! Overtuig uzelf en ontdek hier enkele creaties:

 

Droom je ervan om ook je eigen fantasiejuwelen te ontwerpen? Dit kan! Vanaf 9 september organiseert CVO Cervo-Go in zijn vestiging in De Panne om de veertien dagen een gloednieuwe cursus fantasiejuwelen. Ook interesse? Surf dan naar www.cervogo.be en schrijf je nu online in.

Posted by Cervo-Go on woensdag 20 mei 2015

Breien

Breien is helemaal hip en niet meer weg te denken uit het modebeeld! Op de catwalk, in modebladen, in het straatbeeld, overal duikt breiwerk op! Het is trendy om uw eigen mutsen, sjaals of truien te breien in uw favoriete kleur. Maar hoe deed oma dat alweer? Steken vermeerderen, verminderen? Op al deze vragen krijgt u een antwoord tijdens de opleiding breien. U leert er ondermeer handschoenen breien, double face breien en sierelementen inbreien.

 

Bloemschikken

De wereld van de bloemsierkunst is enorm boeiend en gevarieerd. Geen enkel bloemstuk of boeket is immers hetzelfde! Bovendien werk je voortdurend met natuurlijke materialen en zorg je voor een prachtig resultaat. Je haalt er zelf enorm veel voldoening uit en je maakt ook je klanten, vrienden en familie blij met je zelfgemaakte kunstwerkjes!

Haken

Haken is helemaal hip en niet meer weg te denken uit het modebeeld! Op de catwalk, in modebladen, in het straatbeeld, overal duikt haakwerk op! Het is trendy om je eigen mutsen, sjaals of truien te haken in je favoriete kleur. Maar hoe deed oma dat alweer? Steken vermeerderen, verminderen? Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens de opleiding haken.