Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Mode

Naaien (van naaldje tot draadje)

Past de schaar u als gegoten in de vingers? Wenst u zelf aan de slag te gaan en uw eigen interpretatie te ontwerpen van het hedendaagse modebeeld? Verkiest u heerlijke zonnige blije mode? Of is feestkledij met exclusieve stoffen en modellen meer uw ding? Of wilt u gewoon de techniek van het retoucheren onder de knie krijgen? Bij CVO Cervo-Go helpen wij u graag verder.  Wij richten eveneens de cursus realisaties kinder- en tienerkledij in. In deze cursus leert u leuke kledingsstukken maken voor uw kinderen of kleinkinderen.

Onze leerkrachten mode helpen u met handige tips op weg naar uw eigen creaties! Door middel van talloze voorbeelden van kledingspatronen, naaitechnieken en profes­sionele ondersteuning zult u wegwijs gemaakt worden in de kunst van het kleermaken. Op een ontspannen en voordelige manier kunt u uw garderobe uitbreiden.

Bij Cervo-Go hebt u de keuze uit een ruim lessenpakket mode. 

Breien

Breien is helemaal hip en niet meer weg te denken uit het modebeeld! Op de catwalk, in modebladen, in het straatbeeld, overal duikt breiwerk op! Het is trendy om je eigen mutsen, sjaals of truien te breien in je favoriete kleur. Maar hoe deed oma dat alweer? Steken vermeerderen, verminderen? Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens de opleiding breien.

Cursist aan het woord

Drieke Vandommele, cursiste Basis Naaien

Drieke Vandommele, cursiste Basis Naaien

"Er zijn zo van die basisvaardigheden die elke vrouw zou moeten bezitten. Naaien is zo één van!"

Lees meer ยป