Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Talen

Engels

Engels is een wereldtaal. Ruim een derde van de wereld spreekt namelijk Engels. Ook in het Nederlands geraken Engelse woorden meer en meer ingeburgerd.  Wie deze taal beheerst, kan zich zowat in de hele wereld uit de slag trekken.  De opleiding bestaat uit verschillende niveaus.  

Frans

Frankrijk is voor vele Belgen en Nederlanders het vakantieland bij uitstek. We vertoeven er graag en leven er als god in Frankrijk. Dit vakantieland wordt nog interessanter als u de taal beheerst. Frans is daarnaast ook de tweede landstaal in België. Dus ook op professioneel vlak is het erg belangrijk dat u zich goed kan uitdrukken.

Italiaans

Op Italië wordt u ongetwijfeld verliefd! Het is een prachtig land met tal van verborgen schatten. Het is de taal van de liefde, van de literatuur, van de gastronomie, van de opera,… Ook wie op zakenreis gaat naar Italië doet er goed aan om een aardig mondje Italiaans te spreken. Kortom, wie Italiaans spreekt is meer dan een voetje voor!

Spaans

Spanje is een van de populairste vakantielanden. U hebt er zon, zee, strand en cultuur! De landstaal is één van de meest gesproken talen van de wereld. Ook in de bedrijfswereld neem het Spaans alsmaar meer een belangrijke plaats in. Een goeie kennis van het Spaans is dus in alle opzichten een troef! De opleiding bestaat uit diverse niveaus.

 

Nederlands

Nederlands leren?

تَعَلُّمُ اللُّغَةِ النِّيرْلَنْدِيَّةِ مُمْكِنٌ؟

Apprendre le néerlandais?

Hollandaca öğrenmek mi ?

Nauczyć się Niderlandzkiego?

Want to learn Dutch?

هَلْ تُرِيدُ أَنْ تَتَعَلَّمَ اللُّغَةَ النِّيرْلَنْدِيَّةَ؟

¿Aprender neerlandés?

Изучать нидерландский языκ?

Cursist aan het woord

France, cursiste Spaans

France, cursiste Spaans

¡Hola!

Lees meer »