Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Voeding

Sportvoeding

Ook indien je als recreatieve sporter maximaal drie uur per week sport heeft je lichaam nood aan de gezonde voeding. Deze bevat voldoende energie, koolhydraten, eiwitten, vetten, vitamines en mineralen.

Deze opleiding wordt gegeven door onze lesgever Carol De Dobbelaere, tevens reeds 8 seizoenen Chef-kok van de wielerploeg Lotto Soudal.

Gezonde voeding

Sta je ook wel eens inspiratieloos voor het fornuis? Snak je naar meer afwisseling dan die vertrouwde, klassieke keuken? Verlang je ernaar om echt gezond te koken? Wil jij in een eensgezinde groep gedurende vier maanden werken aan je lichaam en gezonder leren eten? Lees dan zeker verder!

Gastronomie

Beroep met toekomst!

HULPKOK - KOK

Koken (al dan niet gastronomisch) is voor velen een passie! De sfeer en gezelligheid van een eigen restaurant of brasserie spreekt dan ook veel mensen aan. Dankzij deze opleiding leert u alle knepen van het vak. U behaalt ook een officieel diploma. Niets houdt u nu nog tegen om een succesvol restaurant te openen! De opleiding koken is ingedeeld in twee aparte opleidingen, nl. hulpkok en kok (diplomagericht).

Slagerij

Beroep met toekomst!

SLAGER/SPEKSLAGER - VLEESBEWERKER - VERKOPER IN DE SLAGERIJ

De tijd dat het slagersberoep van vader op zoon werd aangeleerd, is al lang verleden tijd. Wie tegenwoordig een slagerij wil runnen, kan niet om een degelijke opleiding heen. Ons centrum voor volwassenenonderwijs leidt al jaren lang mensen op om de knepen van het vak volledig onder de knie te krijgen. Onze opleidingen zijn dan ook alomvattend.

Cursist aan het woord

David Ackaert - cursist hotel en tweedekansonderwijs

David Ackaert - cursist hotel en tweedekansonderwijs

Om mijn slaagkansen op de arbeidsmarkt te verhogen volg ik binnen het tweedekansonderwijs de opleiding kok.”

Lees meer ยป