Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Voeding

Gastronomie

Beroep met toekomst!

HULPKOK - KOK

Koken (al dan niet gastronomisch) is voor velen een passie! De sfeer en gezelligheid van een eigen restaurant of brasserie spreekt dan ook veel mensen aan. Dankzij deze opleiding leert u alle knepen van het vak. U behaalt ook een officieel diploma. Niets houdt u nu nog tegen om een succesvol restaurant te openen! De opleiding koken is ingedeeld in twee aparte opleidingen, nl. hulpkok en kok (diplomagericht).

Gezonde voeding

Sta je ook wel eens inspiratieloos voor het fornuis? Snak je naar meer afwisseling dan die vertrouwde, klassieke keuken? Verlang je ernaar om echt gezond te koken? Wil jij in een eensgezinde groep gedurende vier maanden werken aan je lichaam en gezonder leren eten? Lees dan zeker verder!

Slagerij

Beroep met toekomst!

SLAGER/SPEKSLAGER - VLEESBEWERKER - VERKOPER IN DE SLAGERIJ

De tijd dat het slagersberoep van vader op zoon werd aangeleerd, is al lang verleden tijd. Wie tegenwoordig een slagerij wil runnen, kan niet om een degelijke opleiding heen. Ons centrum voor volwassenenonderwijs leidt al jaren lang mensen op om de knepen van het vak volledig onder de knie te krijgen. Onze opleidingen zijn dan ook alomvattend.

Op vrijdag 5/01/2018 om 9u30 is er in de werkwinkel van Diksmuide een infosessie. Alle geïnteresseerden zijn welkom. Voorkennis is niet vereist!   
Voor verdere informatie kan u zij zich richten tot Suzan Verraes: suzan.verraes@vdab.be

Bakkerij

Beroep met toekomst!

BAKKER - BANKETBAKKER

Bakken is hot. Het is geen bezigheid meer die enkel voor grootmoeders en professionals is weggelegd. Tegenwoordig wil iedereen zijn eigen brood en desserten kunnen bakken. U kunt bij ons de professionele beroepsopleidingen bakker en banketbakker volgen, maar ook de liefhebber kan terecht in onze bakcursussen. 

Cursist aan het woord

Jan Boisdenghien, cursist slagerij

Jan Boisdenghien, cursist slagerij

"Nooit gedacht dat een opleiding als ambachtelijke slager zo boeiend kon zijn!" 

Lees meer ยป