cvo Cervo-Go Onderwijs voor volwassenen

Het centrum voor volwassenenonderwijs Cervo-Go is uitgegroeid tot een begrip in de regio Westhoek, Westkust en Middenkust. Met 16 lesplaatsen en met meer dan 3000 cursisten vormen we een dynamisch centrum waar we een waaier aan opleidingen aanbieden. Elk jaar verleggen we als cvo, samen met de cursisten, onze grenzen. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen binnen de economische en culturele samenleving en slagen er in om telkens een gevarieerd en boeiend opleidingsprogramma met tal van nieuwigheden voor te schotelen. 

Ons aanbod is ingedeeld in aparte modules waaruit elke cursist vrij en zonder beperkingen kan kiezen. Op die manier kan eenieder de opleiding volgen die het best bij hem past. Daarnaast onderscheidt ons centrum zich als geen ander door de ongedwongen, haast huiselijke sfeer die er heerst. We vormen een thuis waar het gezellig vertoeven is en waar mensen zich verenigd en verbonden voelen door hun dorst naar kennis en sociaal contact.

Overtuig uzelf en ontdek op deze website het volledige aanbod. Leer, proef, ervaar, verruim en ontdek! Wij heten u alvast welkom!

 

 

Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding