Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

ABC van de computer

GRATIS: Leer hoe je veilig digitaal kunt bankieren

GRATIS: Leer hoe je veilig digitaal kunt bankieren
Dankzij het Vlaams project Digibanken, is deze cursus gratis.

Digitaal bankieren lijkt soms een beetje eng maar eigenlijk is het helemaal niet moeilijk en eens je er mee weg bent, kan je het niet meer missen! Je hoeft niet meer de deur uit, want je kan dit immers vanuit je luie zetel doen. Ook door het feit dat er meer en meer banken uit het straatbeeld verdwijnen is het noodzakelijk dat we met zijn allen digitaal leren bankieren.

Maar soms is de drempel om dit te doen nog een beetje te hoog. Daarom kan het handig zijn om hier een korte cursus over te volgen.

Vaardigheden zoals je saldi raadplegen, een overschrijving uitvoeren en domiciliëringen beheren, zullen na het volgen van deze sessies vanzelf gaan. We gaan ook leren hoe we dit allemaal kunnen doen op een heel veilige manier!

Naast het bankieren zelf zullen we eveneens alle mogelijkheden van het online betalen onderzoeken. Shoppen op het internet en pakjes traceren is supermakkelijk eens je de skills onder de knie hebt. Bovendien is het ook gewoon heel leuk om te doen! We leren de verschillende betaalmogelijkheden op een website kennen en geven tips om dit alles op een veilige manier te doen. Je leert hoe je betrouwbare websites herkent en waar je zeker op moet letten!

Deze cursus kan zowel met iOS (iPad/iPhone) als Android gevolgd worden!


De officiële benaming van deze cursus in het opleidingsprofiel ICT van het Departement Onderwijs en Vorming is 'Open modules'

Logo digibanken
Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 10lt
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven
Gistel Sociaal Huis - Zonnewijzer Maandag
13:30 - 16:30

6/11/2023

20/11/2023
nee Info Inschrijven
Cervo-Go Middelkerke Donderdag
13:30 - 16:30

12/10/2023

26/10/2023 Dienstencentrum De Stille Meers
nee Info Inschrijven