Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Breien

Basis breien

Het clichébeeld dat breien een gezellige bezigheid is voor oudere dames is helemaal achterhaald. Vandaag is breien helemaal in voor jong en oud. Het verwerken van wol tot trendy outfits is populair geworden. Gebreide kledingstukken domineren de modecollecties. 

Breien is opnieuw in. In de lessen Breien van het CVO Cervo GO leert u uw eigen sjaals, mutsen, handschoenen en truien zelf ontwerpen en breien. Het is niet alleen een plezierige en creatieve bezigheid, het is bovendien ontspannend én voordelig. Deze cursussen zijn gericht op beginners. Terwijl u maakt wat u zelf wilt leert u stap voor stap alle kneepjes van het vak.

Gelieve in de eerste les al wat materiaal mee te brengen: wolrestjes, breinaalden, schaar, papier en schrijfgerief. Op die manier kunnen we meteen aan de slag gaan. 
We breien op gewone breinaalden en op rondbreinaalden.

In de cursus Basis breien leert u de basistechnieken. U leert patroonvormen overtekenen en werkstukken berekenen. De leerkracht ondersteunt u bij het maken van uw eigen ontwerp. Cervo-Go biedt een opleiding breien aan waarin zowel beginners als gevorderden hun gading kunnen vinden. Opeenvolgend kunt u de cursussen Basis breien, Reliëfbreiwerk en Kleurbreiwerk aanvatten. Voor de gevorderden is er de cursus Creatief breiwerk. 

Onze vakbekwame lesgeefsters zullen u professioneel begeleiden in het ontwerpen van uw kledingstukken. Tijdens de breicursussen gaat ruime aandacht naar het uitwerken van uw eigen ideeën en voorkeuren.

U kunt voor deze cursus NIET betalen met opleidingscheques. 

Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 160 lt
Prijs € 240
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal € 10
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven
Cervo-Go De Panne Maandag
18:10 - 22:30

11/09/2023

27/05/2024 H1
nee Wachtlijst