Koken
Het beste van de zee (gevorderden)

Alles uit de zee...
Is zoals de titel het doet vermoeden, een reeks kooklessen met als hoofdthema vis. Hier wordt specifiek de kennis van het klaarmaken van vis aangeleerd. Ook wordt er de nodige aandacht besteed aan het voorbereidende werk (fileren, …). De vis wordt steeds verwerkt in een aangepast menu (in het menu kan vis voor- of hoofdgerecht zijn of beiden), zodat u een duidelijk beeld krijgt over de ontelbare en verrassende combinaties.
In elke les worden er 3 gangen bereid.
Vis op zijn best officiële benaming in het leertraject: Visgerechten (80lt)
Je start met de modules hulpkok, dan stroom je door naar kok.
Deze opleiding omvat:
Duur opleiding | 80lt |
Prijs | € 120 |
Cursusmateriaal | € 7,5 |
Verbruiksgoederen | € 140 |
Opleidingscheques | Ja |
Voorkennis vereist |
Koude gerechtjes hartverwarmend lekker (80lt) Lekkere dagelijkse gerechten met vlees- en gevogelte (80lt) Lekkere dagelijkse gerechten met vis (80lt) Dagelijkse kost met passie voor dessert (80lt) Koken met passie winter/lente (80lt) Start to Cook (80lt) |
Lesdata
Vestiging | Dag | Tijdstip | Van | Tot | Lokaal | Afstandsonderwijs | Meer info | Inschrijven |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Cervo-Go Ieper |
Woensdag |
18:20 - 22:30
|
14/09/2022 |
24/05/2023 |
keuken |
nee | Info | Wachtlijst |