Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Koken

Koken met streekproducten winter/lente (gevorderden)

Koken met streekproducten winter/lente (gevorderden)
Deze kookcursus is een culinaire ontdekkingstocht langs buitengewone vleeswaren, lokale bieren, traditioneel geteelde groenten, nostaligische soepjes en fruitige verrassingen. 
In de lessen toont onze chef hoe je je bord kunt volscheppen met het beste van de vakmensen uit elke regio in unieke smaakcombinaties. 
De chef stelt met jou originele recepten samen met traditionele Vlaamse streekproducten en geeft een culinaire twist aan elke klassieker. 

In groep maak je elke les een volledig 3 gangen menu klaar: voorgerecht of soep, hoofdgerecht en nagerecht.  Na de les geniet je samen van de maaltijd.  Dit is een cursus voor gevorderden.  Je dient voorkennis te hebben van alle modules uit de opleiding hulpkok.  De officiële benaming van deze cursus in het leertraject: 'Streekgerechten' (80lt).
Je start met de modules hulpkok, dan stroom je door naar de opleiding kok.
Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 80lt
Prijs € 120
Cursusmateriaal € 7,5
Verbruiksgoederen € 140
Opleidingscheques Ja
Voorkennis vereist Koude gerechtjes hartverwarmend lekker (80lt)
Lekkere dagelijkse gerechten met vlees- en gevogelte (80lt)
Lekkere dagelijkse gerechten met vis (80lt)
Dagelijkse kost met passie voor dessert (80lt)
Het beste van de zee (gevorderden) (80lt)
Koken met passie winter/lente (80lt)
Start to Cook (80lt)
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven
Cervo-Go Ieper Woensdag
18:20 - 22:30

7/09/2022

17/05/2023 keuken
nee Info Inschrijven
Cervo-Go Ieper Woensdag
18:20 - 22:30

14/09/2022

24/05/2023 keuken
nee Info Wachtlijst