Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Lichaamsmassage deel 1 + deel 2

Lichaamsmassage deel 2

Lichaamsmassage deel 2

Verdiepingsjaar lichaamsmassage en lichaamsverzorging: 

Dit tweede deel bestaat uit 3 modules: 

Basiskennis van de verzorgingen (40lt) 

Om te starten met een goede verzorging heb je absoluut kennis nodig van huis, lichaamsstelsels, fysiologie, materialen, apparatuur en producten. Die kennis moet leiden tot een gefundeerde basis voor het opstellen van een aangepast behandelingsplan. 

Klassieke verzorgingen (40 lt)  :

In deze module leer je een behandelingsplan invullen voor het uitvoeren van een klassieke lichaamsverzorging. Je verwerft kennis over huid, lichaamsstelsels, fysiologie, cosmetische producten, apparaten en materialen in het kader van een klassieke lichaamsverzorging. Je leert de behandeling flexibel aanpassen aan de
invloeden ervan op het lichaam en aan het reactievermogen van de huid. Communicatie en deontologie worden in het kader van het werken met collega’s en klanten bijgebracht. Veiligheids-, gezondheids- en milieuvoorschriften worden geïntegreerd.

Hedendaagse verzorgingen (80 lt) :

In deze module ga je verder op het voorgaande en oefen je verder op het leggen van maskers, peelingen, de correcte verzorgingstechnieken toepassen. 

Doorheen het jaar leer je bovendien heel wat nieuwe massagetechnieken zoals bv. hotstonemassage en kruidenstempelmassage. 

Voorkennis: voor deze cursus moet je eerst de modules 'Lichaamsmassage' en 'Basiskennis van het lichaam' behaald hebben. Of kunnen aantonen via werkervaring of opleiding dat je deze kennis hebt verworven. 

U kunt met opleidingscheques betalen.

Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 160lt
Prijs € 240
Cursusmateriaal € 20
Verbruiksgoederen € 100
Opleidingscheques Ja
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven
Cervo-Go Ieper Woensdag
13:20 - 17:30

7/09/2022

24/05/2023 SVZ
nee Inschrijven