Inschrijvingsformulier

Bij het bezoek van deze website worden persoonsgegevens verwerkt wanneer u het inschrijvingsformulier invult. In dat geval worden de persoonsgegevens die via het inschrijvingsformulier overgemaakt worden, verwerkt door cvo Cervo-GO! om de inschrijvingen te beheren. De gegevens worden niet verwerkt voor andere doeleinden.

De Algemene verordening Gegevensbescherming biedt u de mogelijkheid om inzage te vragen van uw gegevens en ze desgevallend aan te vullen en te verbeteren. Daartoe kan u rechtstreeks contact opnemen met cvo Cervo-Go!, via het contactformulier. We bewaren de gegevens niet langer dan nodig.

Gegevens cursus

Koken
Koude gerechtjes hartverwarmend lekker
Cervo-Go De Panne
11/09/2019 - 15/01/2020
Woensdag (13:30 - 17:40)

Prijs cursus

120,00 euro
130,00 euro
5,00 euro
255,00 euro

Gegevens cursist

man vrouw

Ja Nee

Betalingsgegevens

ja neen
ja neen

Voorwaarden

Dit is een officiële inschrijving. Wanneer u na deze online inschrijving en voor aanvang van de lessenreeks beslist om de cursus toch niet te volgen en u zich wenst uit te schrijven zal een annulatiekost van €12,5 worden aangerekend. Indien u reeds betaald had voor de cursus, zal het door u betaalde bedrag voor inschrijving worden terugbetaald met vermindering van €12,5 annulatiekost.

Nadien kunt u uw cursus annuleren indien u voordat 1/3 van de lessenreeks verstreken is een geldig werkgevers- of doktersattest kunt voorleggen, dat niet ouder is dan 1 maand.  In dat geval krijgt u uw verbruiksgoederen terugbetaald, met vermindering van de kosten voor de door u gebruikte goederen. Cursusmateriaal wordt niet terugbetaald.

Indien u uw cursus wenst te annuleren dient u een email te sturen naar info@cervogo.be

ik ga akkoord *

Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding