Inschrijvingsformulier

Bij het bezoek van deze website worden persoonsgegevens verwerkt wanneer u het inschrijvingsformulier invult. In dat geval worden de persoonsgegevens die via het inschrijvingsformulier overgemaakt worden, verwerkt door cvo Cervo-GO! om de inschrijvingen te beheren. De gegevens worden niet verwerkt voor andere doeleinden.

De Algemene verordening Gegevensbescherming biedt u de mogelijkheid om inzage te vragen van uw gegevens en ze desgevallend aan te vullen en te verbeteren. Daartoe kan u rechtstreeks contact opnemen met cvo Cervo-Go!, via het contactformulier. We bewaren de gegevens niet langer dan nodig.

Gegevens cursus

Koken
Koude gerechtjes hartverwarmend lekker
Cervo-Go Ieper
10/09/2019 - 14/01/2020
Dinsdag (18:20 - 22:30)

Prijs cursus

120,00 euro
130,00 euro
5,00 euro
255,00 euro

Gegevens cursist

man vrouw

Ja Nee
ja neen

Voorwaarden

Dit is een officiële inschrijving. Wanneer u na deze online inschrijving en voor aanvang van de lessenreeks beslist om de cursus toch niet te volgen en u zich wenst uit te schrijven zal een annulatiekost van €12,5 worden aangerekend. Indien u reeds betaald had voor de cursus, zal het door u betaalde bedrag voor inschrijving worden terugbetaald met vermindering van €12,5 annulatiekost.

Nadien kunt u uw cursus annuleren indien u voordat 1/3 van de lessenreeks verstreken is een geldig werkgevers- of doktersattest kunt voorleggen, dat niet ouder is dan 1 maand.  In dat geval krijgt u uw verbruiksgoederen terugbetaald, met vermindering van de kosten voor de door u gebruikte goederen. Cursusmateriaal wordt niet terugbetaald.

Indien u uw cursus wenst te annuleren dient u een email te sturen naar info@cervogo.be

ik ga akkoord *

ik ga akkoord met de privacy disclaimer*

Infodag Tweedekans onderwijs

Heb je interesse voor deze opleiding, meld je dan hier aan

Meer info

Infosessie Zorgkunde

Heb je interesse voor deze opleiding? Meld je hier aan.

Info alle opleidingen

De Panne - campus St-Elisabethlaan

MA - DI - WO - DO - VR: 9u - 12u

MA - DI - DO: 14u - 17u

MA - DI - WO - DO: 18u - 20u30

058 41 51 61

info@cervogo.be