Nieuws

Terug naar overzicht

Ondernemer in de kijker: Videoproducent Arno Vanmassenhove

Ondernemer in de kijker: Videoproducent Arno Vanmassenhove

Arno Vanmassenhove (22) is zaakvoerder van ARVA MEDIA, een Oostends bedrijf dat instaat voor videoproductie op maat. Het bedrijf is gespecialiseerd in video editing, motion design en visual effects en brengt elk idee tot leven in een aantrekkelijke video die het doelpubliek zeker aanspreekt.

"Het idee is ontstaan bij mezelf. Ik heb de zaak zelf opgestart en was al jaren bezig met video voor diverse platformen zoals YouTube, Facebook en Instagram. Ik merkte snel dat er heel wat succes op me afkwam.
Maar ik wou meer content gaan maken als onderneming. Ook zeker aangezien er regionaal niet zo heel veel concurrenten zijn. Globaal zijn dit concept en de aanpak enorm vernieuwend en gevraagd.
Ondanks het financiële klimaat in dit land is het fijn om je eigen baas te kunnen zijn. Ik plan mijn dagen zelf in, combineer meetings met plezier en heb altijd wel gedroomd om met mensen die een bredere kijk op het leven hebben, te werken." 

Het zit in je bloed

"Ik heb zoals iedere gedreven ondernemer mijn eigen mentors, gebaseerd op de grote pijlers in het leven: health, wealth, love & pleasure. Mensen die er in slaagden om te doen waar ik van droom, vandaar mijn interesse in die waarden.

Het handelen in de zakenwereld zit in m’n bloed, maar sommige termen of regels inzake btw, taxatie en andere items hadden eerst wat opheldering nodig. Een opleiding ondernemerschap is zeker een aanrader."

Een goeie tip

"Ga sporten, let op je voeding, confronteer jezelf met jezelf, ontwikkel je mindset en pas meditatie toe. Ga nadenken waarom je een zaak wenst.
Die ‘waarom’ is belangrijk zoals Simon Sinek ooit beweerde. Als jij niet voor jezelf kunt uitmaken waarom je het wenst en waarom jij wil slagen, dan neem je best tijd zoals ik deed (ik nam 3 jaar)."

Word nu je eigen baas!

Sta je zelf te popelen om je eigen baas te worden? Word een pro in de onderneming van je leven en start met onze online cursus ondernemerschap, gratis voor leerlingen van de 3e graad secundair. Klik hier voor meer info.

Terug naar overzicht

Ondernemerschap

Begin als een pro in de onderneming van je leven. Gratis voor leerlingen 3e graad. Online thuiscursus.

Lees meer »