Overzicht

Voetverzorger 1-jarige opleiding (pedicure 1 + 2 samen)

Duur opleiding: 320lt
Prijs: € 480,00
Cursusmateriaal: € 60,00
Verbruiksgoederen: € 50,00
Opleidingscheques: ja

In de opleiding leer je in vooral praktische sessies de hygiënisch verantwoorde basisverzorging van de voeten. Op korte tijd leer je voeten te behandelen. Naast de beroepskennis leer je ook klantgericht werken. Na deze opleiding pedicure kan je als zelfstandige, in bijberoep of als werknemer in een instituut aan de slag.
Deze opleiding is toegankelijk voor iedereen en is ideaal voor wie op een praktijkgerichte manier dit boeiend vak snel in de vingers wil krijgen.

Via de leerkracht kunt u tijdens de eerste les 2 handboeken aanschaffen die u kunt gebruiken gedurende de hele opleiding. De kostprijs van die boeken bedraagt €50.  Voor de opleiding pedicure dient de cursist zelf de gereedschappen/materialen aan te kopen. Samen met de boeken komt dit neer op max. €400 voor de totale opleiding. Wat er precies dient aangekocht te worden wordt besproken tijdens de eerste les. U bent vrij om zelf te kiezen waar u uw gereedschappen aankoopt. 

De cursisten die hun eigen freestoestel gebruiken in de lessen betalen slechts €50 verbruiksgoederen. De cursisten die de freestoestellen van het centrum wensen te gebruiken betalen €50 verbruiksgoederen extra, dus €100 verbruiksgoederen.  

Er kan momenteel niet ingeschreven worden voor deze cursus.
Je kunt wel ons interesseformulier invullen.

Interesse