Techniek

Metselaar

Goede vaklui zijn erg gegeerd! Dankzij de vele innovaties in de bouwsector en de stijgende concurrentie, kan je jezelf door kwaliteit en vakmanschap onderscheiden! Jouw vakkennis, gecombineerd met respect voor het milieu en aandacht voor ecologie, zorgen dat je een mooie carrière tegemoet gaat!

Lasser: MIG/MAG - BMBE - TIG - Hoeklassen

De opleidingen lassen bij cvo Cervo-Go maken met een aanzienlijk aantal praktijkuren van jou een professionele lasser die instaat voor tal van hoogtechnologische lasactiviteiten

Tijdens de opleiding verwerf je de vaardigheden die je als lasser nodig hebt om aan de slag te gaan in alle takken van de metaalverwerkende industrie.

Elektricien

Elektriciteit is een complex maar boeiend vakgebied waarin veiligheid de rode draad vormt.  Wij leiden je op tot professioneel vakman.  Dit onder het verplichte veiligheidsaspect (AREI) uit het oog te verliezen uiteraard. De officiële benaming van de opleiding 'Electricien' is 'Residentieel elektrotechnisch installateur'.

Schrijnwerker - meubelmaker

Borrel je van creatief talent en is hout jouw geliefd materiaal om gestalte te geven aan creaties? Wij geven professionele beroepsopleidingen schrijnwerk en meubelmakerij.  Ook liefhebbers die thuis zelf aan de slag willen met schrijnwerk en eigen meubels willen bouwen of restaureren kunnen bij ons terecht.