Overzicht

Blender deel 2

Duur opleiding: 60 LT
Prijs: € 90,00
Cursusmateriaal: € 13,50
Opleidingscheques: ja

Blender (2D/3D afbeeldingen en animaties maken)

Blender is een gratis, geavanceerd 2D/3D modellering software programma.

Met Blender kun je niet alleen animaties als aparte 2D/3D tekeningen maken (huis, keuken...), maar ook special effects voor film en video. Zelfs 3D-printen is mogelijk.

Blender bevat de nodige gereedschappen om driedimensionale (film)animaties te creëren (iedereen kent toch wel Toy Story, Cars of meer recenter Brave).

Niet alleen de creatieveling vindt er zijn gading maar ook de professional die Blender kan gebruiken in presentaties om bijvoorbeeld het mechanisme te tonen van een bewegend onderdeel.

Het professionele programma wordt als 'Vrije Software' verspreid. Blender bewijst dat een opensource-programma prima in staat kan zijn te wedijveren met applicaties die honderden euro’s kosten (Maya, 3Ds Max...).

Het professionele programma Blender wordt gratis ter beschikking gesteld tijdens de eerste les. Blender is geschikt voor Windows 2000/XP/Vista/7 - Mac OS X - Linux...

Blender deel II

In deel II spitten we verder de mogelijkheden uit van dit programma.

We gaan o.a. dieper in op de mogelijkheden van modelleringmaterialstextures, belichting en UV unwrapping

We riggen een 3D-poppetje om een perfecte geanimeerde loopcyclus te kunnen creëren. Hierbij bekijken we ook de mogelijkheden van lipsynchronisatie bij het invoegen van een (gesproken) geluidsfragment.

Ook aan bod komen de nieuwigheden en/of vernieuwde functies zoals BMesh modellingCyclesMotion TrackerParticle systemSculpt Hiding, de Sequencer, de Compositor Modifiers...

Een (gratis) update van dit prachtig programma wordt verwacht tijdens de cursus - ook hier wordt aandacht aan besteed!

Blijf op de hoogte via www.cervogo.be & www.blender.org.

Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Cervo-Go Ieper Ma 18:30 - 21:45

20/01/2020

25/05/2020 G05 Inschrijven