Overzicht

Blender deel 3

Duur opleiding: 60 LT
Prijs: € 90,00
Cursusmateriaal: € 12,50
Opleidingscheques: ja

Blender (2D/3D afbeeldingen en animaties maken)

Blender is een gratis, geavanceerd 2D/3D modellering software programma.

Met Blender kun je niet alleen animaties als aparte 2D/3D tekeningen maken (huis, keuken...), maar ook special effects voor film en video. Zelfs 3D-printen is mogelijk.

Blender bevat de nodige gereedschappen om driedimensionale (film)animaties te creëren (iedereen kent toch wel Toy Story, Cars of meer recenter Brave).

Niet alleen de creatieveling vindt er zijn gading maar ook de professional die Blender kan gebruiken in presentaties om bijvoorbeeld het mechanisme te tonen van een bewegend onderdeel.

Het professionele programma wordt als 'Vrije Software' verspreid. Blender bewijst dat een opensource-programma prima in staat kan zijn te wedijveren met applicaties die honderden euro’s kosten (Maya, 3Ds Max...).

Het professionele programma Blender wordt gratis ter beschikking gesteld tijdens de eerste les. Blender is geschikt voor Windows 2000/XP/Vista/7 - Mac OS X - Linux...

Blender deel III

In Blender deel III slaan we de weg in van VFX: speciale (video)effecten in film:

  • ·        Camera Tracking.
  • ·        (Tracking) Masks, Keying en Rotoscoping
  • ·        Smoke-, Fire- en Demolition effecten (Modifiers)
  • ·        Nodes, Cycles en de Sequencer
  • ·        Rendering (farm)
  • ·        Persoonlijke projecten

Met spanning is het afwachten naar de nieuwe mogelijkheden en/of verbeteringen tijdens de verwachte (gratis) update van dit prachtig programma - ook hier wordt aandacht aan besteed tijdens de lessen!

Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Cervo-Go Ieper Ma 18:30 - 21:45

20/01/2020

25/05/2020 G05 Inschrijven