Overzicht

Creatief foto's maken en bewerken

Duur opleiding: 60lt
Prijs: € 90,00
Cursusmateriaal: € 5,00
Opleidingscheques: ja

Ben je de trotse bezitter van een reflex- systeem of een andere camera met veel instelmogelijkheden? Dan is deze opleiding echt iets voor jou. In deze opleiding leer je alle instellingen van je camera kennen,  leer je de foto’s bewerken en organiseren op je pc of laptop. Na het volgen van deze cursus zal je niet alleen betere foto’s maken, je zal ze ook op de computer verder kunnen verbeteren. Ook je camera zal geen geheimen meer voor je kennen.

Software: Je maakt kennis met de pakketten Lightroom (een krachtige tool om foto’s te bewerken en te organiseren) en Photoshop of een gratis alternatief voor Photoshop. Je leert ook je foto’s presenteren in diavoorstellingen die je kan afspelen op TV of opladen op sociale media. Je leert albums delen met vrienden via de cloud.

Hardware: Je bestudeert de camera en zijn instellingen. Bij ons leer je stapsgewijs je camera beter te gebruiken. Je leert over ISO, brandpuntafstanden, diafragma en scherptediepte, het histogram, belichtingscompensatie, enzoverder. Je krijgt interessante tips om betere foto’s te maken. Je maakt kennis met randapparatuur, zoals fotoprinters, geheugenkaartlezers, enzoverder.

Praktijk: Tijdens praktische sessies pas je de opgedane kennis onmiddellijk toe met professionele coaching van onze docent. 

Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Cervo-Go Nieuwpoort Wo 18:30 - 21:45

22/01/2020

27/05/2020 44A Inschrijven