Overzicht

DaVinci videobewerking

Duur opleiding: 80lt
Prijs: € 120,00
Cursusmateriaal: € 5,00
Opleidingscheques: ja

Deze cursus wordt gegeven in afstandsonderwijs. Geen nood als je toch even je docent wil spreken, er worden een aantal contactmomenten voorzien. 

Een video maken is veel meer dan beeld opnemen en vervolgens monteren. Je moet weten wat de elementen zijn voor een goede basis.

Digitale beelden maken

Je leert alles over opnametechniek, belichting en camerastandpunten. Dat is het begin van elk verhaal dat je wil brengen met je camera. 

Er zijn shots en SHOTS

Het is belangrijk dat je eerst een vlotte verhaallijn bedenkt voor je begint aan het filmen. 

Een goede voorbereiding is de helft van het werk. Vooraf bepaal je welke shots nodig zijn en hoe je verhaal begint en eindigt. Je denkt ook na over de volgorde waarin je de beelden wilt weergeven. Pas als je de juiste workflow hebt bepaald, kan je beeldmateriaal beginnen opnemen.

Met Davinci leren we je alles monteren en bewerken. Je leert je beelden knippen en plakken en er de juiste geluids- en beeldeffecten aan toevoegen. Met de juiste achtergrondmuziek geef je jouw video de gepaste, persoonlijke toets. 

 

Persoonlijke begeleiding

Je wordt online persoonlijk begleid en gecoacht door onze professionele docent. 

 

Officiële benamingen uit het leerplan

Deze cursus is een cluster van de volgende 2 officiële modules uit het leerplan Creatief met beeld en geluid eenvoudige producties (40lt) + Creatief met beeld en geluid eenvoudige bewerkingen.  

Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Afstandsonderwijs

01/10/2020

01/05/2021 Inschrijven