Overzicht

Restaurantwerking zaal (Basis zaal/Onthaal en omgang met gasten en zaal)

Duur opleiding: 80lt
Prijs: € 120,00
Cursusmateriaal: € 5,00
Verbruiksgoederen: € 130,00
Opleidingscheques: ja

Restaurantwerking zaal officiële benaming in het leertraject: Basis zaal (40lt)/Onthaal en omgang met gasten en zaal (40lt)

De kunst en het belang van de tafeldecoratie en het serveren...

Naast het bereiden van heerlijke gastronomische maaltijden, waarover u alles te weten komt in de lessen van onze ervaren chefs, zijn ook een mooi gedekte tafel en een vlekkeloze bediening belangrijke elementen waarover elke zichzelf respecterende kok moet beschikken. Daarom biedt cvo Cervo-Go, binnen zijn Hotelafdeling ook de opleiding Restaurantwerking zaal aan.

Bij eerste instap kunt u een handboek aankopen, dit boek kunt u gebruiken gedurende uw volledige traject hulpkok/kok (naar eigen keuze - rekening houdende met de voorkennis) dat u aflegt. Het boek kost 24 euro. De aankoop hiervan kunt u regelen met uw docent.

Indien u de opleiding KOK met de opleiding Algemene Vorming combineert, behaalt u het DIPLOMA SECUNDAIR ONDERWIJS via het TWEEDEKANSONDERWIJS bij cvo Cervo-Go (diploma secundair onderwijs erkend door het Departement Onderwijs en Vorming).  Kijk verder op deze website voor meer info.  

Voor cursisten Tweedekansonderwijs zijn de verbruiksgoederen in plaats van 125 euro, 50 euro.

De opleiding kok komt in aanmerking voor de beroepskennis en voldoen dus aan de vestigingswet. U dient hiervoor wel een attest bedrijfsbeheer te hebben.  Het attest BEDRIJFSBEHEER kunt u bij cvo Cervo-Go behalen.  Wij bieden de cursus aan in afstandsonderwijs (u hoeft dus los van enkele contactmomenten niet naar school te komen, maar krijgt de lessen via ons elektronisch leerplatform op internet toegestuurd).  Kijk verder op deze website voor meer info.    Met het certificaat “Kok" en “Bedrijfsbeheer” op zak, kunt u zich als zelfstandige vestigen. 

Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Cervo-Go Ieper Wo 18:20 - 22:30

16/09/2020

19/05/2021 keuken Wachtlijst