Overzicht

Spreekatelier beginners

Duur opleiding: 40lt
Prijs: € 24,00
Cursusmateriaal: € 5,00
Opleidingscheques: ja

Spreek je al een heel klein beetje Nederlands en wil je graag Nederlands oefenen? Kom naar onze spreekateliers voor beginners! Dit is een perfecte plek om je Nederlands te verbeteren terwijl je nieuwe mensen ontmoet. Er wordt gesproken over het dagelijkse leven. Iedereen heeft de vrijheid om een idee voor te stellen. We maken gebruik van taalspelletjes om te durven spreken. Belangrijk is dat we een fijne groep vormen waarbij het geen kwaad kan om fouten te maken. Elkaar leren kennen en je Nederlands oefenen zijn onze prioriteiten.

Af en toe houden we een praatcafé waarbij je een leuk gesprek kan voeren met Nederlandstalige vrijwilligers. Als extraatje is er ook koffie en thee met koekjes.

Vergeet niet om een geldig identiteitsbewijs mee te brengen voor de inschrijving. Als je al een cursus Nederlands volgde, neem dan ook je behaalde certificaten mee.

Schrijf je voor de eerste keer in? Maak dan eerst een afspraak met het Agentschap Integratie & Inburgering voor je komt inschrijven : 059 23 35 47

Logo integratie en inburgering

Er kan momenteel niet ingeschreven worden voor deze cursus.
Je kunt wel ons interesseformulier invullen.

Interesse