Overzicht

Specialisatiejaar bijzondere voetverzorgings- technieken

Duur opleiding: 160lt
Prijs: € 240,00
Cursusmateriaal: € 15,00
Verbruiksgoederen: € 70,00
Opleidingscheques: ja
Voorkennis vereist:
Pedicure 1 * 2-jarige opleiding (160lt)
Pedicure 2 * 2-jarige opleiding (160lt)

Wie zich nog verder wil verdiepen in de medische pedicure kan na het slagen voor de opleiding een specialisatie jaar bijvolgen waarin bijzondere voetverzorgingstechnieken aan bod komen.

Het specialisatiejaar bijzondere voetverzorgingstechnieken (pedicure 3) loopt over 1 schooljaar met telkens 1 lesmoment per week.  U kunt dit specialisatiejaar pas aanvatten nadat u de opleiding medisch pedicure (met de onderdelen pedicure 1 en 2) hebt afgewerkt. 

Na dit specialisatiejaar behaalt u dan het certificaat zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger.  Dit certificaat is echter niet verplicht om te volgen maar heeft wel een meerwaarde aan de opleiding.  Zowel met het certificaat van Voetverzorger als van Gespecialiseerd voetverzorger kunt u als zelfstandig ondernemer aan de slag.   Als zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger staat u in voor het geven van een basisverzorging en een aanvullende verzorging bij pijn of ongemak bij gewone en risicovoeten. U doet dit via allerlei technieken, producten en hulpmiddelen. U behandelt voeten en bent ook een belangrijke schakel in de samenwerking met podologen, artsen, schoonheidsspecialisten, orthopedisch schoentechniekers, verpleegkundigen en mensen werkzaam in de thuiszorg. Als gespecialiseerd voetverzorger zult u door een juiste verzorging pijn verminderen en vermijden. De gespecialiseerd voetverzorger beheert zijn praktijk op commercieel gebied. Hij handelt gericht om zijn cliënteel uit te bouwen en te behouden.  Wie nog geen diploma secundair onderwijs heeft kan dit bij cvo Cervo-Go behalen door de opleiding Zelfstandig gespecialiseerd voetverzorger te combineren met de opleiding Algemene Vorming.  Voor meer info klik op Tweedekansonderwijs op deze website.  

Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Cervo-Go Gistel Di 18:20 - 22:30

08/09/2020

25/05/2021 SVZ Inschrijven
Cervo-Go Ieper Wo 18:20 - 22:30

09/09/2020

26/05/2021 G02 Inschrijven