Overzicht

24 BIJLESSEN FRANS voor jongeren

Duur opleiding: 60lt
Prijs: € 90,00
Opleidingscheques: ja

Beste ouder

Heeft uw zoon of dochter moeite met Frans op school? Dan helpt een reeks van 24 bijlessen hem of haar vast en zeker weer op het juiste spoor! De lessen worden georganiseerd door het centrum voor volwassenenonderwijs CVO Cervo-Go.

Wat? De leerling krijgt 13 contactlessen op school in groep en 11 afstandslessen via de computer thuis. Afwisselend is er een contact- en een afstandsles. De contactlessen zijn telkens op woensdagnamiddag van 13u30 tot 15u40 in Cervo De Panne of op de school van uw zoon of dochter vanaf 16 inschrijvingen. De afstandslessen kan de leerling volgen van op de computer, waar en wanneer hij of zij wil.

Wat gebeurt er in de contactlessen? We beginnen met een eerste contactles op woensdag 7 oktober van 13u30 tot 15u40. In de eerste les wordt er kennis gemaakt en gepeild naar de voorkennis en de noden van de leerlingen. De werkwijze van de lessenreeks wordt toegelicht. In de contactlessen werken alle leerlingen rond dezelfde thema’s maar de oefenkansen zullen aangepast zijn aan het niveau van de individuele leerling.

Wat gebeurt er in de afstandslessen? De afstandslessen bestaan uit 2 delen. Enerzijds wordt de leerstof van de contactlessen ingeoefend. Anderzijds kan de leerling hulp en ondersteuning vragen bij leermoeilijkheden op de middelbare school. De afstandslessen worden aangeboden via onze elektronische leeromgeving.

Hoe lang duurt de lessenreeks? De reeks start op woensdag 7 oktober 2020 en eindigt op woensdag 26 mei 2021. De leerling krijgt dus gedurende het hele schooljaar ondersteuning van onze leerkracht. Tijdens de examenperiodes in het middelbaar zullen er geen contactlessen zijn. Uw zoon of dochter kan wel hulp vragen via het leerplatform.

Voor wie? leerlingen uit het middelbaar, alle studierichtingen Leeftijd? Min. 16 jaar of 15 jaar en al 2 jaar middelbaar gevolgd.

Prijs? €90 voor 24 lessen

Inschrijven voor contactlessen in De Panne kan via deze website.

Wenst u uw zoon of dochter in te schrijven mits de contactlessen doorgaan op één van onderstaande campussen?

-        Ieper

-        Diksmuide

-        Nieuwpoort

-        Veurne

Stuur dan een mailtje ariane@cervogo.be en geef de campus van uw voorkeur op. Vanaf 16 leerlingen organiseren wij de contactlessen lokaal.  

Officiële benaming cursus: Frans waystage A + Threshold A

Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Afstandsonderwijs

07/10/2020

26/05/2021 Inschrijven