Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Overzicht

Conversatie Frans voor toerisme: thuis en op reis

Duur opleiding: 60 LT
Prijs: € 90,00
Cursusmateriaal: € 31,00
Opleidingscheques: ja

Ben jij één van de velen die Frankrijk als vakantiebestemming verkiezen? Of ga je regelmatig boodschappen doen aan de andere kant van de (taal)grens? Misschien heb je wel vrienden in Brussel of in de Ardennen? Ben je werkzaam in de toeristische sector? Heb je nog moeite om je concreet verstaanbaar te maken in de Franse taal? Je wil zo graag een babbeltje slaan of iemand helpen en je kan maar niet op het juiste woord komen? Misschien wil je gewoon wat converseren of wat meer te weten komen over de Franse taal en cultuur?

Wij hebben de oplossing op maat voor jou! Wij bieden een aangenaam spreekatelier voor cursisten met een (heel) beperkte voorkennis van de Franse taal die zich graag willen verstaanbaar maken in een toeristische context, al dan niet beroepshalve. De sessie is beperkt in tijd zodat je klaar bent tegen de vakantieperiode. De klemtoon ligt op het spreken en luisteren (bv. in het hotel, op restaurant, de winkel), het begrijpen van praktische documenten (van een folder bv) en in beperkte mate het schrijven (zoals een mail). De klemtoon ligt op de woordenschat en grammatica wordt op vraag aangeboden. 

Niveaubepaling Frans

Indien u bij aanvang van een nieuwe cursus Frans uw niveau wil laten testen, dan kan dit op woensdag 05/09/2018 van 18u30 tot 21u30. 

Locatie: cvo Cervo-Go De Panne, St. Elisabethlaan 6.

U dient hiervoor vooraf in te schrijven bij Véronique de Schutter.  tel: 058 41 51 61 of veronique@cervogo.be. Gelieve uw telefoon- of GSM nummer door te geven.

De test is gratis.  

Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Cervo-Go De Panne Di 13:30 - 16:45

03/10/2017

06/02/2018 D34 Inschrijven

Cursist aan het woord

Jean-Pierre Vermoote, cursist 2de jaar Italiaans

Jean-Pierre Vermoote, cursist 2de jaar Italiaans

"Een taal is een bron van rijkdom. Wie een aardig mondje in een andere landstaal spreekt, ontdekt al snel dat er een andere wereld opengaat!"

Lees meer ยป