Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Overzicht

Classic goed healthy

Duur opleiding: 80lt
Prijs: € 120,00
Cursusmateriaal: € 4,00
Verbruiksgoederen: € 125,00
Opleidingscheques: ja

Deze kookworkshop is een knaller voor zowel de pas getrouwden, jonge samenwonenden als alleenstaanden …. ja, zelfs voor ( kot)studenten die niet weten hoe eraan te beginnen om eens lekker voor zichzelf of hun kersverse partner te koken en dit zonder enige voorkennis of vaardigheid. In deze workshop komen op een zeer eenvoudige manier de Vlaamse klassiekers aan bod maar dan in een gezondere, slankere en voedingsrijkere versie!

Wat dacht U van balletjes in tomatensaus, gezondere frietjes, witloof in de oven, koninginnehapje, spaghetti bolognaise, samengestelde slaatjes, pizza ….en nog zoveel meer …

Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Cervo-Go De Panne Ma 18:20 - 22:30

10/09/2018

27/05/2019 114 Inschrijven

Cursist aan het woord

Tom Vandenbussche leerkracht slagerij

Tom Vandenbussche leerkracht slagerij

“Mijn passie voor het slagersberoep ontdekte ik op zeer jonge leeftijd. Tijdens de jaren negentig startten mijn ouders een hobbyboerderij met hoevewinkel waar ze vlees van eigen kweek aanboden. Een goed stuk natuurlijk kwaliteitsvlees was erg gegeerd ten tijde van de hormonencrisis. Voor de versnijdingen deden ze beroep op een externe hoeveslachter. Op mijn 10de stond ik al gefascineerd aan zijn zijde mee te kijken. Op mijn 16de ging ik zelf als hoeveslachter aan de slag. Na mijn slagersopleiding begon ik op mijn 19de samen met mijn vrouw een eigen traiteurszaak.”

Lees meer ยป