Zoek opleidingenx

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Overzicht

Koken met streekproducten winter/lente (gevorderden)

Deze kookcursus is een culinaire ontdekkingstocht langs buitengewone vleeswaren, lokale bieren, traditioneel geteelde groenten, nostaligische soepjes en fruitige verrassingen.  In de lessen toont onze chef hoe je je bord kunt volscheppen met het beste van de vakmensen uit elke regio in unieke smaakcombinaties.  De chef stelt met jou originele recepten samen met traditionele Vlaamse streekproducten en geeft een culinaire twist aan elke klassieker. 

In groep maak je elke les een volledig 3 gangen menu klaar: voorgerecht of soep, hoofdgerecht en nagerecht.  Na de les geniet je samen van de maaltijd.    

Dit is een cursus voor gevorderden.  Je dient voorkennis te hebben van alle modules uit de opleiding hulpkok.  

Bij cvo Cervo-Go kan je de volledige opleiding KOK volgen. Het certificaat KOK geeft recht op het diploma secundair onderwijs wanneer je ook het certificaat hebt behaald voor Aanvullende Algemene vorming.

Je start met de modules hulpkok, dan stroom je door naar de opleiding kok.  

Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Cervo-Go De Panne Wo 18:20 - 22:30

11/09/2019

15/01/2020 114 Inschrijven
Cervo-Go Ieper Wo 18:20 - 22:30

11/09/2019

15/01/2020 keuken Inschrijven