Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Deze kookcursus is een culinaire ontdekkingstocht langs buitengewone vleeswaren, lokale bieren, traditioneel geteelde groenten, nostaligische soepjes en fruitige verrassingen.  In de lessen toont onze chef hoe je je bord kunt volscheppen met het beste van de vakmensen uit elke regio in unieke smaakcombinaties.  De chef stelt met jou originele recepten samen met traditionele Vlaamse streekproducten en geeft een culinaire twist aan elke klassieker. 

In groep maak je elke les een volledig 3 gangen menu klaar: voorgerecht of soep, hoofdgerecht en nagerecht.  Na de les geniet je samen van de maaltijd.    

Dit is een cursus voor gevorderden.  Je dient voorkennis te hebben van alle modules uit de opleiding hulpkok.  

Bij cvo Cervo-Go kan je de volledige opleiding KOK volgen. Het certificaat KOK geeft recht op het diploma secundair onderwijs wanneer je ook het certificaat hebt behaald voor Aanvullende Algemene vorming.

Je start met de modules hulpkok, dan stroom je door naar de opleiding kok.  

Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Cervo-Go De Panne Di 18:20 - 22:30

22/01/2019

28/05/2019 114 Inschrijven
Cervo-Go Ieper Ma 18:20 - 22:30

21/01/2019

27/05/2019 keuken Inschrijven

Cursist aan het woord

Tom Vandenbussche leerkracht slagerij

Tom Vandenbussche leerkracht slagerij

“Mijn passie voor het slagersberoep ontdekte ik op zeer jonge leeftijd. Tijdens de jaren negentig startten mijn ouders een hobbyboerderij met hoevewinkel waar ze vlees van eigen kweek aanboden. Een goed stuk natuurlijk kwaliteitsvlees was erg gegeerd ten tijde van de hormonencrisis. Voor de versnijdingen deden ze beroep op een externe hoeveslachter. Op mijn 10de stond ik al gefascineerd aan zijn zijde mee te kijken. Op mijn 16de ging ik zelf als hoeveslachter aan de slag. Na mijn slagersopleiding begon ik op mijn 19de samen met mijn vrouw een eigen traiteurszaak.”

Lees meer ยป