Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Overzicht

Lekkere dagelijkse gerechten met vis

Duur opleiding: 80lt
Prijs: € 120,00
Cursusmateriaal: € 4,00
Verbruiksgoederen: € 125,00
Opleidingscheques: ja

Hier worden op een gevarieerde en vindingrijke manier seizoensgerichte dagmenu's met verse vis samengesteld en bereid. Die kunnen zowel in de dagelijkse keuken, als voor een speciale gelegenheid toegepast worden. 

Bij alle bereidingen wordt gelet op een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Voor wie eens wat anders wil!

In elke les worden er 3 gangen bereid. 

Lekkere dagelijkse gerechten met vis officiële benaming in het leertraject: Dagschotels met vis (80lt)

Bij cvo Cervo-Go kan je de volledige opleiding KOK volgen. Het certificaat KOK geeft recht op het diploma secundair onderwijs wanneer je ook het certificaat hebt behaald voor Aanvullende Algemene vorming.

Je start met de modules hulpkok, dan stroom je door naar de opleiding kok.  

Bij eerste instap kunt u een handboek aankopen, dit boek kunt u gebruiken gedurende uw volledige traject hulpkok/kok (naar eigen keuze - rekening houdende met de voorkennis) dat u aflegt. Het boek kost 24 euro. De aankoop hiervan kunt u regelen met uw docent.

Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Cervo-Go Ieper Wo 18:20 - 22:30

23/01/2019

29/05/2019 keuken Inschrijven
Cervo-Go De Panne Di 18:20 - 22:30

22/01/2019

28/05/2019 114 Inschrijven

Cursist aan het woord

Tom Vandenbussche leerkracht slagerij

Tom Vandenbussche leerkracht slagerij

“Mijn passie voor het slagersberoep ontdekte ik op zeer jonge leeftijd. Tijdens de jaren negentig startten mijn ouders een hobbyboerderij met hoevewinkel waar ze vlees van eigen kweek aanboden. Een goed stuk natuurlijk kwaliteitsvlees was erg gegeerd ten tijde van de hormonencrisis. Voor de versnijdingen deden ze beroep op een externe hoeveslachter. Op mijn 10de stond ik al gefascineerd aan zijn zijde mee te kijken. Op mijn 16de ging ik zelf als hoeveslachter aan de slag. Na mijn slagersopleiding begon ik op mijn 19de samen met mijn vrouw een eigen traiteurszaak.”

Lees meer ยป