Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Omschrijving

De opleiding Kok bestaat uit verschillende modules.  U dient eerste alle modules van Hulpkok af te werken vooraleer u kunt starten met de modules voor kok. 

Modules opleiding HULPKOK

Start to cook officiële benaming in het leertraject: Basis keuken (40lt) / interactie zaal (40lt)

Koken met passie winter/lente officiële benaming in het leertraject: Initiatie warme keuken (80lt)

Koude gerechtjes hartverwarmend lekker officiële benaming in het leertraject: Koude keuken (80lt)

Lekkere dagelijkse gerechten met vlees officiële benaming in het leertraject: Dagschotels met vlees en gevogelte (80lt)

Lekkere dagelijkse gerechten met vis officiële benaming in het leertraject: Dagschotels met vis (80lt)

Dagelijkse kost met passie voor dessert officiële benaming in het leertraject: Nagerechten (80lt)

Modules opleiding KOK

Vis op zijn best officiële benaming in het leertraject: Visgerechten (80lt)

Vlees op zijn best officiële benaming in het leertraject: Vleesgerechten (80lt)

Koken met streekproducten winter/lente officiële benaming in het leertraject: Streekgerechten (80lt)

Restaurantwerking keuken officiële benaming in het leertraject: Dienst aan de kaart keuken (80lt)

Restaurantwerking zaal officiële benaming in het leertraject: Basis zaal (40lt)/Onthaal en omgang met gasten en zaal (40lt)

Bij eerste instap kunt u een handboek aankopen, dit boek kunt u gebruiken gedurende uw volledige traject hulpkok/kok (naar eigen keuze - rekening houdende met de voorkennis) dat u aflegt. Het boek kost 24 euro. De aankoop hiervan kunt u regelen met uw docent.

Indien u de opleiding KOK met de opleiding Algemene Vorming combineert, behaalt u het DIPLOMA SECUNDAIR ONDERWIJS via het TWEEDEKANSONDERWIJS bij cvo Cervo-Go (diploma secundair onderwijs erkend door het Departement Onderwijs en Vorming).  Kijk verder op deze website voor meer info.  

 

vereiste voorkennis

leertraject kok

Deze opleiding omvat volgende cursussen

Naam opleiding Duur Prijs  
Start to Cook 80lt € 249,00 Meer info
Koken met passie winter/lente 80lt € 249,00 Meer info
Lekkere dagelijkse gerechten met vlees- en gevogelte 80lt € 249,00 Meer info
Lekkere dagelijkse gerechten met vis 80lt € 249,00 Meer info
Classic goed healthy 80lt € 249,00 Meer info
Koude gerechtjes hartverwarmend lekker 80lt € 249,00 Meer info
Dagelijkse kost met passie voor dessert 80lt € 249,00 Meer info
Thais koken 40lt € 126,50 Meer info
Mediterraans koken 40lt € 144,00 Meer info
Koken met streekproducten winter/lente gevorderden 80lt € 249,00 Meer info
Vlees op zijn best gevorderden 80lt € 249,00 Meer info
Vis op zijn best gevorderden 80lt € 249,00 Meer info
Workshop natuurvoeding 40lt € 155,00 Meer info
Veganistisch koken 40lt € 155,00 Meer info
Koken voor sporters 40lt € 169,00 Meer info

Cursist aan het woord

Tom Vandenbussche leerkracht slagerij

Tom Vandenbussche leerkracht slagerij

“Mijn passie voor het slagersberoep ontdekte ik op zeer jonge leeftijd. Tijdens de jaren negentig startten mijn ouders een hobbyboerderij met hoevewinkel waar ze vlees van eigen kweek aanboden. Een goed stuk natuurlijk kwaliteitsvlees was erg gegeerd ten tijde van de hormonencrisis. Voor de versnijdingen deden ze beroep op een externe hoeveslachter. Op mijn 10de stond ik al gefascineerd aan zijn zijde mee te kijken. Op mijn 16de ging ik zelf als hoeveslachter aan de slag. Na mijn slagersopleiding begon ik op mijn 19de samen met mijn vrouw een eigen traiteurszaak.”

Lees meer ยป