Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Overzicht

Samen koken (doelpubliek senioren)

Duur opleiding: 40lt
Prijs: € 60,00
Verbruiksgoederen: € 40,00
Opleidingscheques: ja

Ben je een levensgenieter en wil je graag enkele eenvoudige tips leren om vrienden en familie te verrassen? Hou je van snel en lekker koken of mag het iets verfijnder zijn? Keukengroentjes en ervaren rotten kunnen terecht in onze lekkere kookcursussen. Bij ons beleef je een ontspannend kookmoment in aangenaam gezelschap van leeftijdsgenoten en een ervaren chef. Na de les schuift de hele groep samen aan tafel voor het middagmaal.  Smakelijk!

In elke les worden er 3 gangen bereid. 

-          Eenvoudige vis en vleesgerechtjes

-          Eenvoudige stoofgerechtjes en ovenschotels

-          Meer verfijnde en eenvoudige soepjes

-          Verassende voorgerechtjes om eens  je vrienden en familie te verwennen

-          En heel veel tips en tricks voor je dagelijkse keuken !!

Bij eerste instap kan je een handboek aankopen, dit boek kan je gebruiken gedurende je volledige traject hulpkok/kok (naar eigen keuze - rekening houdende met de voorkennis) dat je aflegt. Het boek kost 24 euro. De aankoop hiervan kan je regelen met je docent.Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Cervo-Go De Panne Di 09:00 - 13:10

22/01/2019

19/03/2019 114 Inschrijven
Cervo-Go De Panne Di 09:00 - 13:10

26/03/2019

28/05/2019 114 Inschrijven

Cursist aan het woord

Tom Vandenbussche leerkracht slagerij

Tom Vandenbussche leerkracht slagerij

“Mijn passie voor het slagersberoep ontdekte ik op zeer jonge leeftijd. Tijdens de jaren negentig startten mijn ouders een hobbyboerderij met hoevewinkel waar ze vlees van eigen kweek aanboden. Een goed stuk natuurlijk kwaliteitsvlees was erg gegeerd ten tijde van de hormonencrisis. Voor de versnijdingen deden ze beroep op een externe hoeveslachter. Op mijn 10de stond ik al gefascineerd aan zijn zijde mee te kijken. Op mijn 16de ging ik zelf als hoeveslachter aan de slag. Na mijn slagersopleiding begon ik op mijn 19de samen met mijn vrouw een eigen traiteurszaak.”

Lees meer ยป