Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Alles uit de zee...

Is zoals de titel het doet vermoeden, een reeks kooklessen met als hoofdthema vis. Hier wordt specifiek de kennis van het klaarmaken van vis aangeleerd. Ook wordt er de nodige aandacht besteed aan het voorbereidende werk (fileren, …). De vis wordt steeds verwerkt in een aangepast menu (in het menu kan vis voor- of hoofdgerecht zijn of beiden), zodat u een duidelijk beeld krijgt over de ontelbare en verrassende combinaties.

In elke les worden er 3 gangen bereid. 

Vis op zijn best officiële benaming in het leertraject: Visgerechten (80lt)

Bij cvo Cervo-Go kan je de volledige opleiding KOK volgen. Het certificaat KOK geeft recht op het diploma secundair onderwijs wanneer je ook het certificaat hebt behaald voor Aanvullende Algemene vorming. 

Je start met de modules hulpkok, dan stroom je door naar kok.

Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lok.    
Cervo-Go Ieper Di 18:20 - 22:30

22/01/2019

28/05/2019 keuken Inschrijven

Cursist aan het woord

Jan Boisdenghien, cursist slagerij

Jan Boisdenghien, cursist slagerij

"Nooit gedacht dat een opleiding als ambachtelijke slager zo boeiend kon zijn!" 

Lees meer ยป