VZW Go-All

vzw Go-ALL verbonden met CV0 Cervo-GO

vzw

Graag stellen wij u onze vzw Go-ALL voor. Onze vzw is nauw verbonden met het centrum voor volwassenenonderwijs Cervo-Go. CVO Cervo-Go biedt een ruim aanbod aan opleidingen in de regio Westhoek, Westkust en Middenkust. Meer dan 4000 cursisten van alle leeftijden volgen hier een opleiding.

maar

Er zijn mensen in onze streek die een cursus bij Cervo willen volgen, maar dit niet kunnen omdat ze onvoldoende financiële middelen hebben. Mannen, vrouwen, jong en oud zien hun droom daarom niet in vervulling gaan.

Er zijn cursisten die een opleiding volgen, maar aan de sociale activiteiten die zorgen voor de zo belangrijke groepsbinding nooit kunnen deelnemen.

Er zijn cursisten die met sterk verouderd materiaal moeten werken, omdat zij zich nieuw materiaal niet kunnen veroorloven.

En dan is er nog een grote groep jongeren in de streek die via het Tweedekansonderwijs van Cervo alsnog hun diploma secundair onderwijs behalen. Deze cursisten beschikken bij lange niet over de faciliteiten die het reguliere secundaire onderwijs biedt. 

vzw Go-ALL is er voor hen allemaal

De vzw Allen Levenslang Leren is er voor hen allemaal. Wij werven met onze activiteiten gelden om al deze cursisten financieel, materieel en ook in sociaal opzicht bij te staan. Onze activiteiten zijn zeer aangenaam en afwisselend. Onze procedures voor toekenning van gelden uiterst zorgvuldig.

contactgegevens

Onze zetel is gevestigd te Sint- Elisabethlaan 6, 8660 De Panne.

U kunt ons bereiken via tony@cervogo.be

Onze activiteiten kunt u volgen via de Facebookpagina van Cervo-Go.

Info Zorgkunde

Heb je interesse voor deze opleiding en/of wil je een infosessie bijwonen? Meld je hier aan en we nemen snel contact met je op.

Meer info