Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Handel

Verkoop

Afstandonderwijs

Behaal nu uw diploma secundair onderwijs in 1 jaar tijd 

De opleiding Polyvalent verkoper wordt volledig in afstandsonderwijs aangeboden

Beroep met toekomst!

POLYVALENT VERKOPER

Is het overtuigen van klanten van uw product in een verkoopgesprek uw ding?  Dan klinkt het alvast logisch dat een job in de verkoop u zal liggen.  Goede verkopers doen echter aan grondig klantenbeheer, voeren doordachte verkoopgesprekken, zijn stipt in orde met hun administratie en staan ook na de verkoop de klant nog bij vanuit een after-sales visie.  Werkgevers zoeken technisch goed onderlegde werknemers die een kwaliteitsvolle service en passend advies kunnen verlenen vandaar dat een goede opleiding bij cvo Cervo-Go onontbeerlijk is voor het vinden van een job in de verkoop.  Wij bieden de opleiding Polyvalent Verkoper compact en kwaliteitsvol aan waardoor u in 1 jaar tijd als gekwalificeerd verkoper aan de slag kunt.  U behaalt een certificaat erkend door het Departement Onderwijs en Vorming.  Bovendien kunt u de opleiding Polyvalent Verkoper combineren met de opleiding Algemene Vorming om via het Tweedekansonderwijs bij cvo Cervo-Go uw diploma secundair onderwijs te behalen. Uniek aan onze opleiding Polyvalent verkoper is dat de opleiding VOLLEDIG in AFSTANDSONDERWIJS aangeboden wordt.  U kunt de opleiding dus comfortabel volgen vanop de computer thuis, of waar en wanneer u wilt.  De opleiding is bijzonder efficiënt.  U verliest geen tijd met heen en weer rijden naar het opleidingscentrum.  Via ons elektronisch leerplatform op het internet kunt u op eigen tempo en in perfecte combinatie met werk, vrije tijd en gezinsleven de opleiding volgen en brengt u uw carrière in stroomversnelling.  

Bedrijfscoaching: zelfstandig ondernemen

Ondanks het afschaffen het attest bedrijfsbeheer kan u bij ons terecht voor een zeer specifiek gerichte coach opleiding om uw bedrijf op goede rails te plaatsen.

Heeft u ondernemersbloed door uw aderen stromen?  Of droomt u van een eigen zaak?  Hebt u een neus voor nauwkeurigheid, planning en wilt u verantwoordelijkheid dragen?  Schrijf dan nu in voor de cursus Bedrijfscoaching bij cvo Cervo-Go. 

De Vlaamse regering heeft beslist om vanaf uiterlijk 1 september 2019 de basiskennis bedrijfsbeheer niet langer als een verplichting op te leggen aan startende ondernemers. Dat betekent niet dat we u in de kou laten staan. Wij blijven ervan overtuigd dat een degelijke voorbereiding bij het opstarten van een eigen zaak cruciaal blijft. Deze voorbereidingstijd hoeft niet eindeloos lang te duren. In 5 maand tijd stomen wij u klaar om met voldoende kennis van zaken het bedrijfsleven als zelfstandige in te stappen.

U kunt zelf kiezen of u de opleiding in gecombineerd onderwijs of volledig in afstandsonderwijs volgt.  Kiest u voor gecombineerd onderwijs, dan volgt u een deel van de lessen in ons centrum en een deel op de computer thuis.  Kiest u voor het volledige afstandsonderwijs, kunt u de opleiding op uw eigen computer volgen, waar en wanneer u wilt.  

Opgelet: Om deze cursus te kunnen volgen moet u beschikken over een basiskennis van de computer!