Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Opleidingen Verkoop

Een job in de verkoop, een diploma secundair onderwijs alles binnen handbereik in afstandsonderwijs in 1 jaar tijd.

Verkoop

Polyvalent verkoper

Polyvalent verkoper

De opleiding polyvalent verkoper wordt volledig aangeboden in afstandsonderwijs. Je kunt de opleiding dus comfortabel volgen vanop de computer thuis op je eigen tempo. De opleiding duurt slechts 1 jaar.  Volg deze opleiding via het Tweedekansonderwijs en behaal je diploma secundair onderwijs in 1 jaar tijd.

Omschrijving

Polyvalent verkoper in 1 jaar via afstandsonderwijs. 

In deze opleiding leer je klanten informeren en overtuigen, verkoop- en merchandising technieken toepassen, conflicten met klanten correct afhandelen, diefstalpreventie technieken toepassen, instaan voor service, na verkoop en klachtenbehandeling.

Je leert er ook de kassa bedienen, rekken aanvullen en onderhouden, verkoop administratie bijhouden en een online webshop aanmaken.

Deze zaken leer je door een combinatie van leren via de afstands leerpaden en het inoefenen van vaardigheden op je stageplaats.

De opleiding duurt 1 schooljaar. Nadien behaal je het certificaat van ‘polyvalent verkoper’.

In combinatie met de ‘Aanvullende algemene vorming’ levert dit certificaat ook het ‘diploma secundair onderwijs’ (A2) op.

Er is telkens een instapmoment begin september en begin februari.

Meer info over de opleiding polyvalent verkoper via afstandsonderwijs vind je in deze infobrochure terug (er moet nog een link worden toegevoegd). 

Inschrijven voor het Tweedekansonderwijs kan niet via de website. 

Klik hier voor de infobrochure. 

Heb je interesse in deze opleiding, meld je dan hier aan.


Je kan uiteraard ook de opleiding volgen indien u reeds een diploma secundair onderwijs hebt en je je wil herscholen om in de sector verkoop aan de slag te gaan. Maar ook dan neem je contact op via bovenstaande link. 

Deze opleiding omvat volgende cursussen
Duur Prijs  
Polyvalent verkoper 520 lestijden € 600 Meer info