Techniek

Metaal

Voor wie werkzekerheid zoekt en als metaalbewerker aan de slag wil, is cvo Cervo-Go het opleidingscentrum bij uitstek. Voor onze opleiding werken wij samen met VDAB, VZW Mentor en Tofam. 

Lasser: MIG/MAG - BMBE - TIG - Hoeklassen

De opleidingen lassen bij cvo Cervo-Go maken met een aanzienlijk aantal praktijkuren van jou een professionele lasser die instaat voor tal van hoogtechnologische lasactiviteiten

Tijdens de opleiding verwerf je de vaardigheden die je als lasser nodig hebt om aan de slag te gaan in alle takken van de metaalverwerkende industrie.

(Elektrische) Fietshersteller

Wie wil starten als fietsenhersteller in hoofd- of bijberoep, of gewoon wil kennismaken met dit technisch laagdrempelig beroep,  kan zich inschrijven voor deze professionele opleiding. Deze cursus loodst u op een eenvoudige en praktijkgerichte manier door alle informatie, technieken en vaardigheden die een goede fietshersteller nodig heeft.

Auto

Heb je een passie voor auto's? De snelheid, pk's en mooie carrosserie spreken tot ieders verbeelding. Wie graag sleutelt aan auto's en van zijn passie zijn beroep wil maken, zit goed met onze opleidingen.

Tegelzetter en metselaar

Goede vaklui zijn erg gegeerd! Dankzij de vele innovaties in de bouwsector en de stijgende concurrentie, kan je jezelf door kwaliteit en vakmanschap onderscheiden! Jouw vakkennis, gecombineerd met respect voor het milieu en aandacht voor ecologie, zorgen dat je een mooie carrière tegemoet gaat!

Elektricien

Elektriciteit is een complex maar boeiend vakgebied waarin veiligheid de rode draad vormt.  Wij leiden je op tot professioneel vakman.  Dit onder het verplichte veiligheidsaspect (AREI) uit het oog te verliezen uiteraard.

Schrijnwerker - meubelmaker

Borrel je van creatief talent en is hout jouw geliefd materiaal om gestalte te geven aan creaties? Wij geven professionele beroepsopleidingen schrijnwerk en meubelmakerij.  Ook liefhebbers die thuis zelf aan de slag willen met schrijnwerk en eigen meubels willen bouwen of restaureren kunnen bij ons terecht.