Nieuws

Maak je eigen lingerie op maat! CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Maak je eigen lingerie op maat!

Wil je zelf aantrekkelijke en goedpassende lingerie maken? 

Lees meer »
Opleidingsaanbod september '21nu online CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Opleidingsaanbod september '21nu online

Goed nieuws! Voor september hebben we weer tal van boeiende opleidingen voor jou in petto. Je vindt alle nieuwe opleidingen en cursussen op www.cervogo.be 

Je kunt 24/24 en 7/7 online inschrijven.  Onze medewerkers staan je graag persoonlijk te woord op het nummer 058 41 51 61 tijdens de openingsuren. Maak telefonisch een afspraak voor een live intakegesprek aan onze infodesk in De Panne of mail naar info@cervogo.be 

Lees meer »

Infosessie Tweedekans onderwijs

Heb je interesse voor deze opleiding en/of infosessie? Meld je dan hier aan.

Lees meer »

Cervo adopteert Europese oehoe: Welkom in ons team Hispa! CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Cervo adopteert Europese oehoe: Welkom in ons team Hispa!

Met een deeltje van de opbrengsten van onze activiteiten in het kader van de Warmste Week adopteerden we Hispa (hier rechts op de foto). Het Cervoteam is nu officieel het adoptiegezin van deze Europese oehoe. De oehoe is een van de grootste uilen ter wereld, en vermoedelijk de op één na grootste uilensoort na de Blakistons visuil. De vogel heeft zijn naam te danken aan zijn roep.  Hispa is geboren op 17 mei 2006 en blies vorige maand 14 kaarsjes uit. Hispa verblijft in opvangcentrum De Zonnegloed in Oostvleteren waar hij heel goed verzorgd wordt. Hispa is één van de zovele roofvogels die bij particulieren worden gehouden in een veel te kleine volière of zelfs worden vastgebonden en door omstandigheden worden afgestaan of achtergelaten. Nu zit Hispa in een zeer ruime vliegvolière waar hij zijn vleugels kan strekken en zelfs af een toe een badje kan nemen. Hij heeft ondertussen ook al een hele vriendenrking opgebouwd. Hispa is onze mascotte. De uil vind je ook terug in het logo van ons centrum. De basis van ons logo is het oog van de uil (geel omrand met paarse pupil), aangevuld met de paarse bek. Op de wimper van het uilsoog zit een klein paars uiltje. Reeds 63 jaar is het logo van Cervo-GO! gebaseerd op de uil die staat voor wijsheid en vastberadenheid. 

Lees meer »

Infosessie Tweedekans onderwijs

Heb je interesse voor deze opleiding en/of infosessie? Meld je dan hier aan.

Lees meer »

Bikerepair Schacht een succesverhaal dat begon met onze opleiding CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Bikerepair Schacht een succesverhaal dat begon met onze opleiding

Het is voor mij altijd een ambitie geweest om een eigen zaak te starten. Mijn passie voor fietstechniek is ontstaan toen ik als jobstudent bij een fietshersteller in de buurt kleine herstellingen mocht uitvoeren. 

Lees meer »
Isabelle Deschildre, docent voetverzorging CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Isabelle Deschildre, docent voetverzorging

Pedicure is een verantwoordelijk, sociaal en verzorgend beroep. In onze opleiding gespecialiseerde voetverzorger deel ik mijn vakexpertise zodat de cursist kennis en ervaring kan opdoen over het verzorgende en medische aspect van dit beroep.  Je leert voetproblemen verhelpen én voorkomen.  Je kan de opleiding in 1of 2 jaar volgen. De werkmogelijkheden zijn uiteenlopend. Door de steeds verouderende bevolking en de toename van diabetici, is de vraag naar goed opgeleide pedicures enorm. Je kan werken in een eigen praktijk of patiënten aan huis en in het rust- en verzorgingstehuis bezoeken.

Lees meer »

Infosessie Tweedekans onderwijs

Heb je interesse voor deze opleiding en/of infosessie? Meld je dan hier aan.

Lees meer »

Infofilm Tweedekansonderwijs CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Infofilm Tweedekansonderwijs

Bij ons kan je het diploma secundair onderwijs behalen in 1 schooljaar in contact- of afstandsonderwijs. Wil je weten hoe het Tweedekansonderwijs werkt? Klik hier voor het filmpje. Heb je interesse? Meld je hier aan.

Lees meer »

Cervo en Plopsa uiten hun ware liefde voor elkaar op Valentijn CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Cervo en Plopsa uiten hun ware liefde voor elkaar op Valentijn

Docente Heidi Madou aan het woord: "Reeds drie jaar heb ik de eer en het genoegen om in Plopsaland de opleidingen Nederlands voor anderstalige werknemers te verzorgen."

Lees meer »
Jobfuif Plopsaland De Panne CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Jobfuif Plopsaland De Panne

Op donderdag 13 februari 2020 gingen de cursisten van de cursus Nederlands Solliciteren, samen met hun lerares, naar de Jobfuif in Plopsaland De Panne. Het was een leerrijke ervaring voor iedereen.

 

Lees meer »