Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Voor bedrijven

Bekwame medewerkers zijn een must voor elke organisatie. De basisopleiding van een werknemer kan niet altijd een antwoord bieden op uw nood aan een juist geschoold profiel. De snelle veranderingen in maatschappij en techniek vragen samen met de steeds veranderende economische realiteit om een regelmatige bijscholing van uw werknemers.

Cvo Cervo-Go kan u hierbij helpen door opleidingen op maat van uw bedrijf aan te bieden, in uw bedrijf of op één van onze campussen in uw buurt.
De prijs per opleidingsuur bedraagt €1,5. Daarbij komen nog de kost voor het handboek, de cursus of eventueel verbruiksgoederen voor de vakopleidingen.

Deze kostprijs kan nog lager voor werknemers via de opleidingscheques, voor bedrijven via de KMO-portefeuille en bepaalde categorieën van cursisten kunnen bij ons gehele of gedeeltelijke vrijstelling van inschrijvingsgeld krijgen.

Opleidingen voor bedrijven, organisaties of verenigingen

Wij organiseren opleidingen op maat van uw bedrijf, organisatie of vereniging. Dit kunnen wij binnen alle opleidingen die u terugvindt op deze website. Zowel vakopleidingen zoals, bouw, elektriciteit, houtbewerking, mechanica, lassen, metaalbewerking, ... als taal- en ICT-opleidingen (Office, Excel, Webdesign, grafisch ontwerp, 3D-printen ...) of keukenopleidingen en slagerij en de medische opleiding Zorgkundige alsook Huishoudhulp, kinderbegeleider en ambulancier niet-dringend personenvervoer. Wij bieden ook specifieke taalopleidingen Nederlands en Frans voor op de werkvloer.  Ook voor opleiding verkoop, back- en frontoffice, administratie, ... kunt u bij ons terecht.  

Vanuit onze ruime ervaring in volwassenenonderwijs kunnen we actief inspelen op de leerbehoeften van specifieke doelgroepen. Afhankelijk van de verwachtingen van de werkgever en de leervraag van de deelnemers stellen we samen met onze docenten en opleidingscoördinatoren een passend en doeltreffend programma samen.

Wij hebben volledig uitgeruste ateliers voor onze technische opleidingen, verschillende leslokalen op 13 campussen in en rond de Westhoek, ICT-lokalen, ...

Wij kunnen ook opleidingen in uw bedrijf geven.

Onze aanpak

 • U krijgt vakkundig advies bij het uitstippelen van cursussen en opleidingen op maat.
 • We kunnen de inhoud aanpassen aan de specifieke noden en wensen van de deelnemers.
 • Onze voorkeur gaat altijd naar praktijk en realiteitsgetrouwe lessen waarbij iedere deelnemer ook daadwerkelijk aan de slag kan gaan.
 • De workshops houden we doelbewust kort, maximaal 2 tot 3 uur per sessie volgens een flexibel uurrooster.
 • Een reeks kan doordacht en efficiënt worden opgebouwd.
 • Onze docenten hebben werkervaring in het domein waarin zij lesgeven.
 • Onze docenten leren hun cursisten de knepen van het vak, waardoor prestaties aanzienlijk verhogen.
 • Wij kunnen eveneens cursussen in gecombineerd of afstandsonderwijs inrichten. Een cursus in gecombineerd onderwijs betekent dat de cursist een deel van de opleiding in een klassituatie volgt, en een ander deel van de opleiding vanop de computer thuis of op het werk kan volgen via het online leerplatform Smartschool. 
  Wij kunnen opleidingen ook volledig in afstandsonderwijs inrichten, dwz dat de cursist de opleiding volledig volgt vanop de computer en dus niet naar de les hoeft te komen (los van enkele contactmomenten). Onze onderwijskwaliteit blijft echter gegarandeerd, zowel in een traject gecombineerd onderwijs als in een traject afstandsonderwijs. Via ons elektronisch leerplatform voorziet de docent intensieve trajectbegeleiding en opvolging van de cursist. 
 • Voor bepaalde opleidingen werken wij samen met VDAB.

Prijs

De prijs per opleidingsuur bedraagt €1,5. Daarbij komen nog de kost voor het handboek, de cursus of eventueel verbruiksgoederen voor de technische opleidingen.

Deze kostprijs kan nog lager voor werknemers via de opleidingscheques, voor bedrijven via de KMO-portefeuille en bepaalde categorieën van cursisten kunnen bij ons gehele of gedeeltelijke vrijstelling van inschrijvingsgeld krijgen.

Info

Vraag vrijblijvend informatie over de door u beoogde cursus of opleiding aan via info@cervogo.be

Klik hier voor meer info over ons specifiek aanbod lassen voor bedrijven