Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Talen

Russisch

Het Russisch is één van de grootste talen ter wereld en de grootste cultuurtaal van Europa. Rusland is sinds de val van het communisme een land in volle expansie. Wie de taal kent, maakt meer kans op slagen. Of het nu om uw werk of vakantieplannen gaat, met de opleiding Russisch van cvo Cervo-Go bent u aan het juiste adres!

Spaans

Spanje is een van de populairste vakantielanden. U hebt er zon, zee, strand en cultuur! De landstaal is één van de meest gesproken talen van de wereld. Ook in de bedrijfswereld neem het Spaans alsmaar meer een belangrijke plaats in. Een goeie kennis van het Spaans is dus in alle opzichten een troef! De opleiding bestaat uit diverse niveaus.  We geven de lessen Spaans ook volgens de formule van het gecombineerd onderwijs.  Dat betekent dat 50% van de lessen in contactonderwijs zijn op de campus en 50% van de lessen via het leerplatform op de computer thuis aangeboden worden. 

 

Engels

Engels is een wereldtaal. Ruim een derde van de wereld spreekt namelijk Engels. Ook in het Nederlands geraken Engelse woorden meer en meer ingeburgerd.  Wie deze taal beheerst, kan zich zowat in de hele wereld uit de slag trekken.  De opleiding bestaat uit verschillende niveaus.  

Frans

Frankrijk is voor vele Belgen en Nederlanders het vakantieland bij uitstek. We vertoeven er graag en leven er als god in Frankrijk. Dit vakantieland wordt nog interessanter als u de taal beheerst. Frans is daarnaast ook de tweede landstaal in België. Dus ook op professioneel vlak is het erg belangrijk dat u zich goed kan uitdrukken.

Italiaans

Op Italië wordt u ongetwijfeld verliefd! Het is een prachtig land met tal van verborgen schatten. Het is de taal van de liefde, van de literatuur, van de gastronomie, van de opera,… Ook wie op zakenreis gaat naar Italië doet er goed aan om een aardig mondje Italiaans te spreken. Kortom, wie Italiaans spreekt is meer dan een voetje voor!

Cursist aan het woord

Ingrid Rotasaert - cursist Engels

Ingrid Rotasaert - cursist Engels

“Het aanleren van een buitenlandse taal opent voor mij nieuwe, ongekende grenzen!”

Lees meer ยป