Talen

Spaans

Ga je studeren in Zuid-Amerika? Overwinter je in Spanje of trek je rond in Mexico?  We leren je stap voor stap de taal begrijpen, spreken, lezen en schrijven.  Al gauw kan je locals in hun eigen taal aanspreken tijdens je volgende reis naar ‘la bella españa’. Je maakt ook meer kans op een leuke job in het buitenland als je een extra taal aan je CV kan toevoegen.  

Engels

Engels is een wereldtaal. Ruim een derde van de wereld spreekt Engels. Het is vaak de communicatietaal tussen mensen met een andere moedertaal én de voertaal binnen internationale organisaties.  Wie deze taal beheerst, kan zich zowat in de hele wereld uit de slag trekken. In onze lessen leren we je stap voor stap de taal begrijpen, spreken, lezen en schrijven. 

Frans

Frans is en blijft onze tweede landstaal en een must aan de kust. Op de werkvloer is de internationalisering meer en meer voelbaar in het contact met klanten en collega’s. Je maakt dus meer kans op een leuke job als je een extra taal aan je CV kan toevoegen. In onze lessen leren we je stap voor stap de taal begrijpen, spreken, lezen en schrijven. 

Italiaans

La bella Italia, quel magnifico paese, het prachtige land met de ritmische en melodieuze taal. Kom dit land van dichters, heiligen en reizigers ontdekken en laat u verleiden door de charme van de Italiaanse taal met zijn typische klanken. Stap voor stap leer je de taal begrijpen, spreken, lezen en schrijven.  Al gauw kan je locals in hun eigen taal aanspreken tijdens je volgende reis naar ‘la dolce Italia’. Je maakt ook meer kans op een leuke job in het buitenland als je een extra taal aan je CV kan toevoegen.