Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Mode

Naaien (van naaldje tot draadje)

Past de schaar u als gegoten in de vingers? Wenst u zelf aan de slag te gaan en uw eigen interpretatie te ontwerpen van het hedendaagse modebeeld? Verkiest u heerlijke zonnige blije mode? Of is feestkledij met exclusieve stoffen en modellen meer uw ding? Of wilt u gewoon de techniek van het retoucheren onder de knie krijgen? Bij CVO Cervo-Go helpen wij u graag verder.  Wij richten eveneens de cursus realisaties kinder- en tienerkledij in. In deze cursus leert u leuke kledingsstukken maken voor uw kinderen of kleinkinderen.

Onze leerkrachten mode helpen u met handige tips op weg naar uw eigen creaties! Door middel van talloze voorbeelden van kledingspatronen, naaitechnieken en profes­sionele ondersteuning zult u wegwijs gemaakt worden in de kunst van het kleermaken. Op een ontspannen en voordelige manier kunt u uw garderobe uitbreiden.

Bij Cervo-Go hebt u de keuze uit een ruim lessenpakket mode. 

Naaien voor tieners

Je hebt creativiteit in overvloed en je zou graag je kleerkast aanvullen met zelfgemaakte kleding? Kom dan zeker naar de naailessen voor tieners! In een gezellige en ontspannen sfeer leer je stap voor stap je hippe eigentijdse kleding maken. Naaimachines, kniptafels, strijkijzers, overlockmachines en recente modeboeken zijn aanwezig. 

Leeftijd: vanaf 16 jaar of 15 jaar en in het 3de middelbaar zitten

Cursist aan het woord

Drieke Vandommele, cursiste Basis Naaien

Drieke Vandommele, cursiste Basis Naaien

"Er zijn zo van die basisvaardigheden die elke vrouw zou moeten bezitten. Naaien is zo één van!"

Lees meer ยป