Zoek opleidingen

Thema
Vestiging
Opleidingsdagen
Voorkennis
Duur van de opleiding

Mode

Trendy handtassen en accessoires

Ben je graag op en top in de mode?  Hou je van stijlvolle handtassen en andere accessoires en ben je handig?  In deze cursus maak je de leukste handtassen en accessoires in stof.

Volgende items kan je maken in de les:

  • Handtas
  • Shopping bag
  • sleutelhanger
  • riem
  • GSM- of Tablethoesje
  • Portemonnee 
  • Pennenzak
  • Flessenkoeler 

Je kan er ook voor kiezen om je eigen ontwerpen en ideeën om te zetten in mooie ontwerpen.  De leerkracht helpt je op weg.  

Naaien (van naaldje tot draadje)

Past de schaar u als gegoten in de vingers? Wenst u zelf aan de slag te gaan en uw eigen interpretatie te ontwerpen van het hedendaagse modebeeld? Verkiest u heerlijke zonnige blije mode? Of is feestkledij met exclusieve stoffen en modellen meer uw ding? Of wilt u gewoon de techniek van het retoucheren onder de knie krijgen? Bij CVO Cervo-Go helpen wij u graag verder.  Wij richten eveneens de cursus realisaties kinder- en tienerkledij in. In deze cursus leert u leuke kledingsstukken maken voor uw kinderen of kleinkinderen.

Onze leerkrachten mode helpen u met handige tips op weg naar uw eigen creaties! Door middel van talloze voorbeelden van kledingspatronen, naaitechnieken en profes­sionele ondersteuning zult u wegwijs gemaakt worden in de kunst van het kleermaken. Op een ontspannen en voordelige manier kunt u uw garderobe uitbreiden.

Bij Cervo-Go hebt u de keuze uit een ruim lessenpakket mode. 

Naaien voor tieners

Je hebt creativiteit in overvloed en je zou graag je kleerkast aanvullen met zelfgemaakte kleding? Kom dan zeker naar de naailessen voor tieners! In een gezellige en ontspannen sfeer leer je stap voor stap je hippe eigentijdse kleding maken. Naaimachines, kniptafels, strijkijzers, overlockmachines en recente modeboeken zijn aanwezig. 

Leeftijd: vanaf 16 jaar of 15 jaar en in het 3de middelbaar zitten

Cursist aan het woord

Grietje Van Massenhove, cursist Mode

Grietje Van Massenhove, cursist Mode

"Mode is voor mij de perfecte hobby! Zelden kan ik mijn creatieve inspiratie zo de vrije loop laten!"

Lees meer ยป