Slagerij

Slager - spekslager - traiteur

Bij ons leer je het slagersberoep van A tot Z.  Daarnaast leer je alle skills om als succesvol traiteur aan de slag te gaan.

Vleesbewerker

In deze opleiding leer je alles over industriële vleesverwerking. We geven deze opleiding in samenwerking met VDAB.  Je leert stuk voor stuk een varken en rund uitbenen en versnijden.

Verkoopsmedewerker traiteur & fine foods

Je leert de lekkerste traiteursgerechtjes en fine foods klaarmaken voor een moderne traiteur- en delicatessezaak. Stap voor stap leer je de toonbank 'smakelijk' inpakken. Je leert alles over de verkoop van traiteurs- en slagersspecialiteiten. Je komt alles te weten over omgaan met verschillende klanten en geeft hen smaak- en bereidingsadvies. Dit is dé ideale opleiding voor wie van een passie voor lekker eten zijn of haar beroep wil maken. Samen met VDAB begeleiden we jou naar werk!

Butchery@home: workshop ambachtelijke vleesproducten

Gedaan met stierlijke verveling op je bord. We goten het pure authentieke slagersvak in een reeks eenvoudige maar rasechte workshops die elke liefhebber doen watertanden. Onze vakexperts maken van jou een homebutcher zodat je een eigen smakenpalet van vleesproducten zelfstandig leert maken en dat met behulp van je standaard keukenuitrusting.