Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Opleidingen Beauty - massage - kunstnagels

In deze opleidingen leer je alles over lichaamsmassages, epilatietechnieken en gelaatsverzorging.

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging en huidanalyse

Gelaatsverzorging en huidanalyse

Met een goed verzorgde huid zien mensen er stralender uit en voelen ze zich beter in hun vel.  Wil je alles leren over gelaatsverzorging en de professionele behandeling van de verschillende huidtypes? Kies dan voor deze praktische opleiding gegeven door professionele docenten.

Omschrijving

Ons gelaat, onze hals en decolleté veranderen van structuur. In deze praktische opleiding leer je verschillende huidtypes analyseren en met aangepaste technieken per huidsoort ook reinigen, verzorgen en behandelen.
Epilatietechnieken voor wenkbrauwen en gelaat komen ook aan bod.

Op die manier maak je jouw klantjes blij en geef jij hen een frisse uitstraling. Je leert verschillende producten en materialen kennen, maar ook omgaan met je klanten en hun problemen.
In deze opleiding komen de 3 delen aan bod die samen gegeven worden:

  • Basistechnieken gelaat (80lt)
  • Huidanalyse en afwijkingen (40lt)
  • Huidanalyse en producten (40lt)

Je kan met opleidingscheques betalen.

Klik hier voor het structuurschema van de opleiding schoonheidsspecialist. 
Deze opleiding omvat volgende cursussen
Duur Prijs  
Gelaatsverzorging 160 € 240 Meer info

Manicure en nagelstylist

Manicure en kunstnagels

Manicure en kunstnagels

Ontdek de wereld van perfecte manicures en verbluffende kunstnagels met onze beginnersopleiding! Leer essentiële vaardigheden en eenvoudige designs in een ondersteunende omgeving. Schrijf je vandaag in en laat je creativiteit bloeien!

Omschrijving

Altijd al gefascineerd geweest door prachtig verzorgde nagels? Ontdek nu de opwinding en voldoening van het creëren van perfecte manicures en kunstnagels met onze beginnersopleiding!

Onze cursus is speciaal ontworpen voor degenen die willen beginnen in de wereld van manicure en kunstnagels. Onze deskundige instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden en je de basisvaardigheden bijbrengen die nodig zijn om zelfverzekerd aan de slag te gaan.

Leer alles, van de fundamenten van nagelverzorging en gezonde nageltechnieken tot eenvoudige maar verbluffende designs die je kunt maken. Onze vriendelijke en ondersteunende leeromgeving is perfect voor diegenen die hun passie willen omzetten in een praktische vaardigheid.

Waar wacht je nog op? Maak je eerste stap naar een opwindende nieuwe carrière en schrijf je vandaag nog in voor onze beginnersopleiding manicure en kunstnagels. Ontdek de kunst van nagelverzorging en laat je creativiteit bloeien!

De opleiding bestaat uit 2 delen:

Deel 1: manicure - 3 modules - september tot januari

Basiskennis handverzorging (30lt)
Handverzorging (30lt)
Voorbereidende technieken nagelstylist (20lt)

Om te kunnen starten met de opleiding dien je zelf materiaal te voorzien/aan te kopen vanaf €110. Wat je nodig hebt zal toegelicht worden in de eerste les.

Deel 2: nagelstylist - 2 modules - januari tot mei

Laktechnieken en verfraaiingen (30lt)
Basistechnieken kunstnagels: verlengingen, babyboom, color, french, nail-art,...  (50lt)

Om te kunnen starten met de opleiding dien je zelf materiaal te voorzien/aan te kopen vanaf €213. Wat je nodig hebt zal toegelicht worden in de eerste les.

Voor inschrijvingsgeld, het cursusmateriaal en de verbruiksgoederen kan je met opleidingscheques/KMO betalen. Het materiaal dat je zelf moet voorzien/aankopen kan niet met opleidingscheques betaald worden. 


Klik hier voor het structuurschema van de opleiding schoonheidsspecialist. 

Deze opleiding omvat volgende cursussen
Duur Prijs  
Deel 1: handverzorging en voorbereidende technieken 80lt € 120 Meer info
Deel 2: lakken en kunstnagels 80lt € 120 Meer info

Massage en epilatie

Masseur en epilaties

Masseur en epilaties

Ontdek de kunst van ontspanning en schoonheid met onze cursus massage en epilatie! Leer professionele technieken om stress te verlichten en de huid te verjongen. Word een expert in het verwijderen van ongewenst haar met precisie en zorg. Meld je vandaag nog aan en laat je passie voor wellness en schoonheid bloeien!
Tijdens deze opleidingen komen de beginselen van het masseren aan bod en worden de verschillende epilatietechnieken uit de doeken gedaan.

Omschrijving

De opleiding bestaat uit 3 delen of 'modules' :

Lichaamsmassage (80 lt)
Theorie van het lichaam (40 lt) 
Ontharingstechnieken (40 lt) 

Na het succesvol beëindigen van de submodules Lichaamsmassage (80lt) en Basiskennis van het lichaam (40lt) behaal je het officieel attest van de opleiding masseur = 120lt.  Dit certificaat is erkend door het Departement Onderwijs en Vorming.  

Je kan met opleidingscheques betalen.

Klik hier voor het structuurschema van de opleiding schoonheidsspecialist. 

Klik hier voor het structuurschema van de opleiding masseur. 

Deze opleiding omvat volgende cursussen
Duur Prijs  
Masseur en epilaties 160lt € 240 Meer info