Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

ICT@home

Photoshop @home Deel 4

Verleg je grenzen en duik dieper in de wereld van professionele beeldbewerking met Photoshop @Home Deel 4!

Dit vierde deel van onze cursusreeks is ontworpen voor degenen die al een solide basis hebben in Photoshop en klaar zijn om hun vaardigheden naar een professioneel niveau te tillen. We gaan verder dan de basis en bieden complexe oefeningen die je uitdagen en je creativiteit stimuleren.

Van geavanceerde retoucheertechnieken tot ingewikkelde compositieprojecten, elke les is zorgvuldig ontworpen om je te helpen je vaardigheden te verfijnen en je begrip van Photoshop te verdiepen. Onze ervaren docent begeleidt je stap voor stap door elk project, waarbij ze hun expertise delen en waardevolle inzichten bieden om je te helpen slagen.

Of je nu een professionele ontwerper, fotograaf of gewoon een gepassioneerde creatieveling bent, Photoshop @Home Deel 4 is jouw ticket naar het volgende niveau van beeldbewerking. Schrijf je zeker  in en ontdek wat je allemaal kunt bereiken met Photoshop!

 

Deelnamevoorwaarden

Wie wil inschrijven voor deze cursus moet de cursussen Photoshop @home deel 1, 2 en 3 hebben doorlopen of moet al een behoorlijke basiskennis hebben van Photoshop.

Je kan voor deze cursus inschrijven tot eind februari!! 

Wanneer je vroeger klaar bent dan de einddatum kan je je certificaat reeds ontvangen en kan je doorstromen naar een meer gevorderde cursus nog tijdens hetzelfde schooljaar! 


De officiële benaming van deze cursus is 'Creatief met afbeeldingen - complexe bewerkingen'. 

 

Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 60lt
Prijs € 90
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal € 5
Opleidingscheques Ja
Voorkennis vereist Photoshop @home Deel 1 (60lt)
Photoshop @home Deel 2 (60lt)
Photoshop @home Deel 3 (60lt)
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven

9/09/2024
instappen tot
28/02/2025

30/05/2025 ja Inschrijven