Infosessie Zorgkunde

Heb je interesse voor deze opleiding en/of wil je een infosessie bijwonen? Meld je hier aan en we nemen snel contact met je op.

Meer info

Infosessie Tweedekans onderwijs

Heb je interesse voor deze opleiding en/of infosessie? Meld je dan hier aan.

Meer info

In de kijker

Opleidingsaanbod voorjaar 2021

Opleidingsaanbod voorjaar 2021 CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Goed nieuws! Voor het voorjaar hebben we weer tal van boeiende opleidingen voor jou in petto.  Ontdek onze nieuwe opleidingen ICT, creatief met foto en beeld, koken, zorgkunde, Tweedekansonderwijs, Nederlands, Spaans,  ... . Je kunt 24/24 en 7/7 online inschrijven via deze website.  Onze medewerkers staan je ook graag persoonlijk telefonisch te woord tijdens de openingsuren op het nummer 058 41 51 61. Omwille van de strenge coronamaatregelen moeten wij onze infodesk in De Panne sluiten. We kunnen u dus niet meer live ontvangen en verwijzen naar onze website of telefoon. Wij maken een uitzondering voor nieuwe cursisten. Zij kunnen wel terecht aan onze infodesk in De Panne Sint-Elisabethlaan 6, na telefonische afspraak op bovenvermeld nummer of afspraak via mail info@cervogo.be 

Leer Spaans online

Leer Spaans online CVO Cervo-go volwassenenonderwijs
Kijken jullie ook allemaal uit naar een zomer zonder Corona mét een reisje in het verschiet, eventueel naar Spanje of Latijns Amerika? Volg de cursus Spaans 1 in afstand bij CERVO-GO, de ideale manier om je Spaans op te frissen of de nodige woordenschat en kennis op te doen om er een onvergetelijk Spaans avontuur van te maken. Schrijf je snel in! Ik sta al te popelen om jullie mee te nemen op een virtuele, leerrijke reis!
¡Hasta luego!
Docent Sofie Saubain

Huidige maatregelen code rood verlengd tot krokusvakantie

Huidige maatregelen code rood verlengd tot krokusvakantie CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Samen met de onderwijspartners en in overleg met de virologen heeft onderwijsminister Ben Weyts op 2 januari beslist dat de huidige coronamaatregelen in het onderwijs van kracht blijven tot aan de krokusvakantie.

Online cursus Photoshop

Online cursus Photoshop  CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Deze cursus wordt gegeven in afstandsonderwijs. Je kan dus leren waar en wanneer je wil met professionele coaching en begeleiding. Photoshop is een softwareprogramma voor beeldbewerking en grafisch ontwerp. Het programma staat aan de basis van vrijwel elk creatief project, van fotobewerking en composities tot digitaal schilderen, animatie en grafisch ontwerp. 

Infofilm Tweedekansonderwijs

Infofilm Tweedekansonderwijs CVO Cervo-go volwassenenonderwijs

Bij ons kan je het diploma secundair onderwijs behalen in 1 schooljaar in contact- of afstandsonderwijs. Wil je weten hoe het Tweedekansonderwijs werkt? Klik hier voor het filmpje. Heb je interesse? Meld je hier aan.

Vind jouw opleiding

150u bijscholing voor zorgkundigen - 5 bijkomende handelingen

Zorgkundigen mogen vanaf 1 september 2019, mits een bijkomende opleiding van 150 uur, bijkomende verpleegkundige taken uitvoeren bij een patiënt, zoals het toedienen van oogdruppels of het meten van de suikerspiegel of de bloeddruk.

Meer info