Op zoek naar een opleiding of naar informatie? Geef hier je zoekterm in.

Creatief met foto en beeld

Photoshop @home Deel 4

Welkom bij deel 4 van onze cursus Photoshop! Aan de hand van verschillende projecten zullen we ons verdiepen in geavanceerde technieken en functionaliteiten van dit krachtige beeldbewerkingsprogramma. Als je de eerdere delen hebt gevolgd, ben je al bekend met de basisprincipes van Photoshop en heb je een solide basis gelegd voor het bewerken van afbeeldingen. Nu is het tijd om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

In de cursus wordt er gewerkt met verschillende projecten. Projecten zijn grote oefeningen. Elk project wordt begeleid door een stap voor stap uitgeschreven tekst én een video die elke stap ook nog eens visueel in beeld brengt. Zo wordt het voor iedereen mogelijk alle projecten tot een goed einde te brengen.

Wie toch vastloopt, krijgt individuele begeleiding van de leerkracht tijdens online help sessies.

Deze projecten omvatten zowel fotobewerking, fotocollages, fotomanipulatie en grafische ontwerpen zoals kaarten, flyers en affiches.

Deze cursus is ontworpen om je verder te helpen in je reis naar het beheersen van Photoshop. Na het voltooien van deze module beschik je over de kennis en vaardigheden om complexe beeldbewerkingen uit te voeren en professionele resultaten te behalen. Dus ga aan de slag en ontdek de eindeloze mogelijkheden van Photoshop in deel 4 van onze cursus!

Deze opleiding omvat:
Duur opleiding 60lt
Prijs € 90
Cursusmateriaal- en/of ondersteunend lesmateriaal € 5
Opleidingscheques Ja
Voorkennis vereist Photoshop @home Deel 1 (60lt)
Photoshop @home Deel 2 (60lt)
Photoshop @home Deel 3 (60lt)
Lesdata
Vestiging Dag Tijdstip Van Tot Lokaal Afstandsonderwijs Meer info Inschrijven

11/09/2023
instappen tot
24/02/2024

1/06/2024 ja Inschrijven